Vierailija

Onko viruksesta kiinni, koska ne turpoaa leukapielissä/kaulalla ? Tytöllä oli 2 kuumetautia, ei turvonnut, nyt tavallinen kurkkukipu/nuha, niin on turvonnut. Itsellä turpoaa vain kuumeessa. Tekeeköhän tuo kurkkukipu, että nyt on turvonnut?

Kommentit (5)

hammassärkyyn, astmaoireisiin ym. Ja toisille niitä tulee ja toisille ei, eikä joka kerta samalla tavalla. Eli aika arvaamattomia ovat, tosin vaarattomia. Voi kestää puolikin vuotta ennen kuin häviävät ja osa ei häviä ollenkaan. Eli niistä ei kannata ottaa mitään paiseita, ellei sitten ole muita yleisoireita mm. väsymystä, ruokahaluttomuutta jne, jos meinaa jotain syöpää pelkää.

Toiselle tuli molemmin puolin toiselle toiselle puolen. Etenkin tuo jolla on vain toisella puolin näyttää koko pää vähän vääristyneen muotoiselta.Tuolla jolle tuli molemmin puolin oli kaksi viikkoa sitten yhden päivän kuume ja kylkikipu josta kävimme lääkärissä. Lääkäri sanoi tuolloin että nyt on kaikenmaailman outouksia liikenteessä, siis tauteja :).hurjan näköiset mutta toivottavasti sitten ihan vaarattomia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat