Vierailija

Perjantaina ekaa kertaa vuoteen lähetään tyttöjen kanssa kuppilaan! No, ekaks mennään jonnekkin pubiin ja sieltä yökerhoon. No ajatuksena olis laittaa päälle pillifarkut ja semmoiset vähän " Jessica Simpson" -tyyliset kasaribootsit, siis ei bootsit vaan saappaat jossa pyöreähkö kärki ja paksut korkeat korot, ruskeaa nahkaa. Mikähän kävisi tuohon yläosaksi? Varmaan jotain hillittyä? Että ei ehkä mitään teini-narutoppi-viritystä. Kun kengät on vähän kasarimalliset niin millainen olisi kasarityylinen paita? Entä mikä väri olisi hyvä yläosaan? Ainoa mitä ruskeaa omistan on ne saappaat ja punottu vyö samaa sävyä. Minkäslainen laukku käy tuollaisten saappaiden kanssa? Anteeksi kun vaivaan teitä typerillä kysymyksillä, mutta olen tietämätön miten nykyään pukeudutaan (Paitsi että muoti- yms lehtiä ja telkkaria seuraillut) ja luotan siihen että vaikka saan sata kettuiluviestiä, saattaa joukossa olla ehkä jokunen viisaskin vastaus...!

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

millaisissa vaatteissa kuljet arkena, missä vaatteissa viihdyt? et tietenkään pukeudu siten mikä ei oo sun tyyliäs! pitää viihtyä vaatteissa ja kantaa ne oikein, eikä näyttää siltä että vaatteet on liian pienet ja tunnet olevasi jotenkin ei-kotona niissä kuteissa. ite laittaisin ihan jonkun melko perusmallisen mustan paidan. millaset käsivarret on sulla? jos kestää katseen niin sit hihaton, muuten voi olla pienet hihat.

Oli miten oli, niin ehdottomasti lahkeet saappaiden sisään. Terveisiä vaan euroopan muotikaupungeista!Löysä yläosa on nyt pop. Tunikat on jees. Musta on aina varma valinta.

Joku kietaisujuttu ja v-aukko vie huomion vatsanseudusta pois! Tunika peittää ison perseen. Noihin kenkiin sopii tietty isokokoinen laukku, ei mikään pieni koska kengät ei ilmeisesti oo mitkään sirot?

Olen 172cm pitkä, hoikahko, hiukan vatsaa :) Vaaleat puolipitkät hiukset. Tykkään pukeutua. Mutta tykkään myös viihtyä vaatteissani, ja puen mieluummin liikaa ja sopivia vaatteita kuin liian vähän liian pieniä, mutten pukeudu lölläreihin ja telttamallin t-paitaan. Tykkään kasarityylistä ja rennosta Kate Hudson ja Jessica Simpson-tyyleistä lukuunottamatta Jessican pissisvirityksiä! Rakastan kenkiä ja laukkuja, mutta vaatteet on aika perusmallisia ja hillittyjä.

Käsivarret on just siinä rajalla voiko esitellä, ehkä mieluummin laitan piiloon niin ei ole niin alaston olo enkä aiheuta närää jos jonkun silmää ei mun " allit" miellytä... ;)2: Tarkoitatko paitaa jossa on lyhyet vai pitkät hihat? Missä kohtaa niitä röyhelöitä saa olla?Mites muuten tunikamalliset paidat?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat