Vierailija

Olen nähnyt jo toisen tuotantokauden 16 jaksoa, mistähän löytyisi siitä eteenpäin olevien jaksojen juonipaljastuksia?

Kommentit (34)

erityisesti Michaelia ja Lincolnia.

Asianajajanainen kuoli pressan veljen luona.... joka muuten siinä vaiheessa oli vielä oikein elävä! Nyttemmin sekin on kuollu, tappoi itsensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sucre on menossa tyttöystävänsä luokse, c-note pakenee tyttönsä kanssa, koska vaimo joutu vankilaan. M ja L pakenevat Saran kanssa ja heidän apunaan on Kellermann. Bellick pääsi vankilasta, Mahone otti sen apurikseen. Presidentin veli on nyt oikeesti kuollu.

Eli otti entisen eukkonsa perheen vangikseen.... sillä on ne rahat ja toisessa kädessä proteesi, jonka varasti. Vielä ainakin porskuttaa eteenpäin.

Michael and Sara request Henry Pope' s help to retrieve the information that will topple The Company.Mahone pins down an escapee. Sucre discovers a new threat while hitchhiking to reunite with Maricruz. T-Bag brings the Hollander family to his home.

Kyseli missä paikka ja mamma kertoi olevan Puolassa? ja houru lähti sinne. Meni rantaan ja aikoi rakentaa lautan. Enempää en tiedä.

Olen katsonut tokaa kautta vasta 10 jaksoa, loput 6 saatavilla olevaa vasta tulossa =(

Michael ja Linc hyppäsi junaan, ja toiselta puolelta pois.Vierailija:

Lainaus:


Miten ne pääsi pakenemaan, minne, jäikö kukaan kiinni? Mites se nuori jätkä joka meni sinne hevosautoon?
hän on aikanaan tappanut edelleen etsittyjen listalla olevan tyypin ja haudannut kotipihansa " altaan" alle. Kiristyskeinona perhe, ex (?)-vaimo ja lapsi.T-Bag on ihan paras toilailuineen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat