Vierailija

Alan olla mieheni kanssa lopen uupunut tähän öiseen ralliin...tyttäremme on jostain saanut nyt päähänsä herätä yöllä ja alkaa huutamaan jos ei pääse viereen nukkumaan.

Alkuun oli hellyttävää, kun tyttö kömpi viereen, mutta nyt jo alkaa tympimään se ahtaus ja eipä siinä parisuhdettakaan hoideta, kun tyttö vieressä nukkuu.Millä ihmeen konstilla saisin tytön omaan sänkyyn takaisin nukkumaan? Ei haluttaisi huudattaakkaan. Vai onko se ainut keino??Jää illalla omaan sänkyyn, kun sen vie nukkumaan (tosin on jo tosi väsynyt, kun sinne viedään, muuten tulee pois heti)mutta sit noin 01.00 herää ja alkaa tämä ralli ja huuto.

Kommentit (4)

meillä 2,5-v. poika harrastanu tuota samaa jo jonkun aikaa, ja sit rupes lisäksi yöllä kiukuttelemaan ja huutamaan että haluaa toisen tyynyn (äitin/isän tyynyn...), tai sitten peitto on huono, haluaa toisen peiton... Alkoi tuntuun ettei tuu mitään, nyt olen kahtena yönä kuunnellu ne huudot ja pitäny pojan omassa sängyssään. Ekana yönä meni reilu kolme tuntia, toisena enää varttitunti..Että jospa tämä tästä...:)

meillä samanikäinen tyttö jolla myös taipumuksia tuohon ravaamiseen. mies on herkkäunisempi, minä en niinkään. joskus jaksetaan viedä takaisin, joskus sitten taas ei.. =/ täytyy vain myöntää, ettei aina jaksa nousta sängystä ohjaamaan tyttöä omaan sänkyynsä, kun on oikein väsynyt ja makeimmassa unessa.

tsemppiä teille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat