Seuraa 

Te, joilla on kokemusta kahdesta tai useammasta raskaudesta, millaisia kokemuksia rintojen arkuudesta? Ovatko rintaoireet olleet samanlaisia jokaisessa?

Kommentit (2)

Mulla samoin ekassa jo ennen testiä tosi arat ja muistaakseni alkuraskaudessa pysyivät sellaisina vähän vaihtelevasti. Seuraava raskaus paljastui tuulimunaksi ja silloin ei rinnat kipeytyneet oikeastaan lainkaan. Nyt kolmas raskaus aluillaan ja rinnat on arat. Tarkkailen niitä ehkä hieman hysteerisesti :-).Entäs toi pahoinvointi eli onko siinä ollut suuria eroja muilla? Onko mahdollista, että esim. ekassa on huono olo, mutta toinen meniskin ihan helpolla?

Ekassa:rinnat heti (ennen testiä) tosi araksi ja jatkui jonkin tason arkuus aika pitkään. En nyt muista ihan tarkkaan. Kasvoivat myös aika paljon. Maidonnousu oli tosi tuskallista pari päivää synnytyksen jälkeen ja nännit rikki imetyksestä. Maitoa tuli tosi paljon, rinnat olivat " kivet" , vaikka vauva söi paljon ja kasvoi hyvin. Jouduin silti lypsämään joka päivä.Nyt rv 24+1:rinnat kipeytyivät vasta alkuraskaudessa (siis vähän myöhemmin) ja välillä olivat aika normaalit, mutta nyt taas lähiviikkoina olleet niin kipeät (ja eri tavalla kipeät), että epäilin jo saaneeni pakkasista rintatulehduksen. Nyt kuitenkin taas helpottanut. Varsinkin toinen nännipiha laajentunut suhteessa ja tosi kosketusarka nänni.

Ja rinnat kasvaneet valtavasti (enemmän kuin ekassa raskaudessa).Eli ollut eroa toistaiseksi ainakin...

Tässä mun tissitarina;) Mites sulla/muilla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat