Vierailija

Huomenna olisi tarkoitus viettää tytön 7v kaverisynttärit. Pikkusiskolle nousi eilen illalla kuume. On kuitenkin ihan pirteä ja jaksaa leikkiä. kuume ei siis ole korkea. Mummo sanoi että ottaa pienemmän huomenna hoitoon synttäreiden ajaksi, ei siis olisi kotonakaan. Isommalla eli sankarilla ei siis ole mitään oireita. Jos kyseessä olisi mahatauti ni peruisin synttärit ilman muuta vaikka sairas sisko ei kotona olisikaan ja isompi terve. Nyt tässä tilanteessa tuntuu että voisin synttärit kuitenkin huomenna viettää. Vähän hölmöä täällä kysellä, mutta miten toimisitte?

Kommentit (11)

tai vieraan pikkusisarus on infektioherkkä tai muuten sairaalloinen, varoita ja kerro tilanne.Itselläni on leikki-ikäinen (joka ei koskaan itse sairastu, kerhoilee) ja hänen pikkusiskonsa, joka sairastuu aina ja sairastaa astmaa. Just olen saanut hänet terveeksi eli jos vaan tiedät, että jollakulla on sama tilanne, kerro avoimesti.

Meidän eskarissa on lapsi, jonka sisarus joutuu aina sairastuessaan sairaalaan, joten tämä eskarilainen ei saa vierailla kaverilla, jos siellä on joku kipeänä. Ja äiti ottaa lapsen heti kotiin, jos esim. vatsatautia ryhmässä. Onneksi näitä on vähän, mutta olisi vieraiden kuitenkin kiva tietää. Harva varmaan peruuttaa tuloansa, varsinkin jos potilas on mummolla hoidossa.Mutta vieraatkin tullessaan ja mennessään kulkevat käsipesun kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos sitä on kaikkialla ja lapset ovat samassa koulussa/ tarhassa ja joku osasa huolehtia käsihygieniastaan niin mitä eroa sillä on ollaanko samaassa tilassa kotona vai tarhassa/ koulussa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat