Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kuinka pitkä on kuukautisten alkamispäivän ja alkion kiinnittymisen välinen aika? Voiko se olla lähes kuukauden? Itselläni kuukautiset alkoivat 9.11.06 ja tunsin kiinnittymisen melko varmati noin 10.12. Eilisen ultran mukaan laskettua aikaa ei myöhäistetty, vaan se laskettiin kuukautisten mukaan.

Kommentit (2)

Hei!Tuossa otsikossa se jo olikin. Eli kiinnittyminen tapahtuu ovulaatiosta-hedelmöitymisestä n. 6-7 päivän jälkeen. Eli riippuu kuukautiskierron pituudesta ja ovulaation ajankohdasta. Jos sulla pitkä kierto myös ovulaatio on myöhemmin ja siihen n. viikko, niin saat kiinnittymisajankohdan kutakuinkin selville. Mutta alkuraskaudessa voi nipistellä muutenkin, joten ei sitä itse ole helppo tietää. Kuukautisista laskettu LA on kuitenkin varmempi tapa ja varsinkin jos ultralla vielä varmistetaan. Ja vauvahan syntyy silloin kun sille sopii. ;) Onnea odotukseen!

mietitääs..

Eikös menkkojen alusta mene n.14pvää ovulaatioon - suunnilleen siis..ja oviksesta menis n.vko kiinnittymiseen. Sillon menkoista kiinnittymiseen menis noin kolmisen vkoa. Teoriassa.

Mutta todellisuudessa, jos ovista ei ole tikutettu millekään päivälle, niin sehän on voinu olla millon vaan..eli kiinnittyminenkin on voinu olla ihan millon vaan..sen puoleen la määritellään sitte yleensä just vikojen menkkojen mukaan.

Monesti sitten tarkentuu np-ultrassa, jos sinne menee - eikä sielläkään viikon heitosta taideta mitään kirjata.Harva lapsi (oisko ollu 5%) syntyy laskettuna aikana, siinähän on haitaria periaatteessa 5-6vkoa millon voi " täysaikasena" syntyä..joten periaatteessa se la antaa vaan osviittaa millon vois olla aika..siihen ei pidä sokeesti luottaa.Tappert ja Puksu 36+5

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat