Vierailija

Pissaileeko teidän muiden tyttö koirat sisälle juoksun aikana? Hermo menee oman 4,5 vuotiaan nartun kanssa! Jostain syystä sillä on nyt erityisen hankala juoksu. Ulkona kävely on pelkkää merkkailua, 3 metriä kävelyä, pissaus, 3 metriä kävelyä, pissaus, jne! Eikä sillä loppulenkistä enää edes tule pissaa, pelkkää verta vain!?Ja nyt pissailee myös sisälle. Muuten on täysin sisäsiisti koira, mutta tänään jo kolme kertaa on pissannut sisään. Ulkona on käynyt tänään jo kahdesti, ja uudestaan pääsee viim. 3 tunnin kuluttua, joten hätä sillä ei varsinaisesti ole.Alkaa pikkuhiljaa kiinnostaa koiran leikkaaminen! Eipä olisi enää juoksuista riesaa eikä tarvitsisi pelätä kohtutulehdusta. Kaksi aikaisempaa koiraani ovat sairastaneet sen, eikä ollut kiva kokemus.Onko muilla siis vastaavaa sisälle merkkaamista?

Kommentit (4)

Kuulostaa ihan virtaputkentulehduksen oireilta! Omalla koiralla tulee usein virtsiitti ennen tai jälkeen juoksujen! Jatkossa anna koiralle persilijaa tai omenaviinietikkaa ruoan seassa, estää hyvin tulehdukset!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja mulla on sentään 3 narttukoiraa. Kyllähän ne useammin pissii juoksun aikana, mutta ei ikipäivänä sisälle eikä lenkilläkään nyt koko aikaa.Tulisi mieleen kaksi asiaa: a) onko koiralla pissatulehdustai hiukan epätodennäköisempi tapaus teidän kohdallab) erittäin sisäsiisti narttuni alkoi pissailla sisälle öisin. Lisäksi se alkoi murista kaikille tuntemattomille miehille kadulla. Minä tietysti ajattelin että piikille se on vietävä, sehän on todella omituista käytöstä. Mutta heräsin kerran siihen, että sängyn alla lorisee. Narttu pissi unissaan alleen. Mentiin eläinlääkäriin, eläinlääkäri kysyi että koska sillä on ollut viimeksi juoksut: yli vuosi sitten. Antoi estrogeeniruiskeen ja ongelma hävisi sille tielleen. Hormonihäiriö.Suosittelisin reissua eläinlääkärille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat