Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

täällä haukutaan visa electron käyttäjiä köyhiksi. Eikö teillä ole enää mitään muuta tekemistä? RAHA on niin pieni osa elämää ja sitä elämänkulkuahan et sinä pätä vaan joku muu-kohtalo. Hitto että joskus ottaa päähän pinnalliset ihmiset jotka halua olla prinsessoja kauniita, laihoja . Valittavat kun ei oo varaa ostaa reimatecciä tai muuta kallista laatukamaa. Anteeksi tämä saarna!

Kommentit (6)

Kuitenkin kokemuksesta tiedän, että ihminen mieluusti jauhaa ns. kakkaa, kunnes tulee juuri tuollainen suuri mullistus (esim. vakava sairaus). En usko, että juuri mikään muu herättää ihmisiä ajattelemaan syvällisesti ja priorisoimaan asioita, kuin oma tai läheisen sairastuminen. Valitettavaa, mutta lienee aika lähellä totuutta.

Täällä sairastetaan kroonista tautia, joka ei parene ikinä, jonka hoito vie enemmän energiaa kuin vauvan hoito ja siitä huolimatta haluan ostaa laatukanaa, syödä laaturuokaa ja haaveilla päivästä prinsessana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mielestäni ap ei puuttunut MIHINKÄÄN SAIRAUTEEN tai arvostellut eri sairauksia, kuten sinä näemmä teet. Ap mainitsi esimerkkinä TURHANPÄIVÄISEN VALITUKSEN jostakin visa electronista ja muista " joutavista" asioista.

Voisit hieman miettiä miten asioita ilmaiset. Tuskin kukaan sinunkaan(?) irauttasi arvostelee tyyiin. Ai että oikein masennukseen olet sairastunut...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat