Vierailija

Kuinka monta lasta ryhmässä?

Minkä ikäisiä?

Kuinka monta hoitajaa?

Tiedätkö mikä koulutus heillä on?

Mikä sujuu hyvin, mikä huonosti?

Huolestuttaako joku asia?Aloitan itse.

12

9kk-3v

3

lto, lh,lh

Olemme olleet todella tyytyväisiä, mutta omalla työpaikallani nämä kaikki kohdat mättää, siksi mietin olenko liian sinisilmäinen?

Kommentit (10)

Laitan nyt tähän aloitukseen.

Olemme hakeneet ensi syksynä 3v tytöllemme paikka kielikylpy päiväkodista. Mutta ryhmässä 33 lasta! JA ikähaitari iso, pienimmät juuri kävelevät, ja isoimmat 5-6 vuotiaita.

Miltä kuulostaa?

Muuten näyttää, tuntuu kivalta paikalta. Olemme käyneet tutustumassa. Mutta tuntuu niin isolta tuo ryhmä. Varsinkin kun lapsen ensimmäinen hoitopaikka.

0-3vuotiaita n 12-14 kappaletta

hoitajia 4 plus harjoittelijat, pidämme todella tästä päiväkodista, ulkoilevat, leikkivät, askartelevat paljon. Vanhemmille kerrotaan paljon miten päivä on mennyt

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minua kyllä huolestuttaisi, jos lapseni olisi tuollaisessa ryhmässä. Mikä muuten on apuhoitaja? En ole koskaan kuullutkaan vai oletko käsittänyt jotain väärin?

Kuinka monta lasta ryhmässä?

13Minkä ikäisiä?

1-3 vKuinka monta hoitajaa?

3 hoitajaaTiedätkö mikä koulutus heillä on?

Lto ja 2 lastenhoitajaaMikä sujuu hyvin, mikä huonosti?

Kaikki on oikeastaan aika hyvin. Ulkoilevat kahdesti päivässä säällä kuin säällä ja muutakin kivaa askaretta tuntuu olevan riittävästi. Hoitajat on tosi mukavia.Huolestuttaako joku asia?

Eipä juuri, joskus on ollut ulkopukeutumisessa sanomista, on liikaa vaatetta tai joskus liian vähän.

Ei kuulosta todellakaan kovin vakuuttavalta kumpikaan ryhmä. Mielestäni tärkeää on, että lapset pääsevät usein ulkoilemaan. Kurssit ja muut retket on ihan kakun koristeita. Olisin huolissani, jos perusjutut ei olisi kunnossa. Missä päin Suomea ulkoillaan harvoin talvisin?

10 lasta/1 ope

Tyytyväinen hoitoon ja opetukseen.

Turvallisuus huolettaa, kun vain yksi aikuinen, ja toisaalta myös puisto vaarallisen oloinen.Tästä ei varmasti ikinä puhuta tarpeeksi, työntekijä näkee asian eri tavoin. Itse eri alalla.


Kuinka monta lasta ryhmässä?

*12Minkä ikäisiä?

*1v3kk-3vKuinka monta hoitajaa?

*3Tiedätkö mikä koulutus heillä on?

*lto, lh, lhMikä sujuu hyvin, mikä huonosti?

*Tiedottaminen sujuu aika huonosti. Aina ei ryhmän hoitajaa ole paikalla kun lapsi haetaan, joten päivän kulusta ei saa mitään tietoa. Esim. meille se onko lapsi nukkunut vai ei, on melko tärkeä asia tietää, koska se vaikuttaa todella paljon illan sujumiseen kotona. Muuten olen kyllä tyytyväinen hoitoon.Huolestuttaako joku asia?

*se vähän huolestuttaa miten hoitajilla riittää aika hoitaa kaikkia, mutta ehkä ne on vuosien saatossa harjaantunu siihen. Sekin vähän huolestuttaa että jos sattuu jotain.

Isompien ryhmä jossa tyttäreni on:

Kuinka monta lasta ryhmässä? 12-16

Minkä ikäisiä? +3

Kuinka monta hoitajaa? 2

Tiedätkö mikä koulutus heillä on? toinen on lastentarhan opettaja ja toinen engalantia puhuva apuhotaja

Mikä sujuu hyvin, mikä huonosti? Paljon reissuja, kursseja ja muuta ohjelmaa. Käyvät harvoin ulkona varsinkin talvisin.

Huolestuttaako joku asia? Kun lähtevät retkelle ja liikkuvat ison ryhmän kanssa julkisilla niin se huolestuttaa. Myös harmittaa kun täti oli sanonut lapselleni että toiset hanskat koska lapsella reimatec rukkaset joita ei osaa itse pukea. Myös reimatec haalarin lisäksi tarvittaisiin kurahousut vaikka musta puku on riittävä.Pieneten ryhmä jossa poikani on:Kuinka monta lasta ryhmässä? 12-16

Minkä ikäisiä? 0-3

Kuinka monta hoitajaa? 2

Tiedätkö mikä koulutus heillä on? lastentarhan opettaja ja apulainen

Mikä sujuu hyvin, mikä huonosti? ulkoilu sujuu huonosti ja hyvin kaikki muu

Huolestuttaako joku asia? ei huolestuta mikään

- Ryhmässä on 10 lasta

- 4 alle 3-vuotiasta ja loput isompia

- Yksi lastenhoitaja ja yksi lastentarhanopettaja sekä lisäksi ryhmässä on yksi avustaja. Hoitajat pitävät porukan hyvässä järjestykseesä. Aina kun haen, on tunnelma rauhallinen ja leppoisa. Aivan ihania ihmisiä. Muutenkin kaikki tuntuu sujuvan hyvin.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat