Vierailija

Oletteko käyneet ja kenen matkanjärjestäjän kautta? Oletteko yöpyneet matkalla? Laskin, että nelihenkiselle perheelle (2 aik. + 2 lasta, alle 12 v.) hinnat olisivat ainakin matkavekan kautta noin 1200 euroa. Siinä on sitten mukana jo hotellissa aamupala ja liput sinne Legolandiin.

Oisko halvempi tapa varata itse lennot ja hotelli netin kautta?

Kommentit (5)

7 hengen asuntoauto, 2100 vapaata kilometriä, viikkarilla mennen tullen yli, 2 hyttiä mennen tullen ja sisäänpääsyt Legolandiin. Vain 695,

Viikon saamme autolla ajella.

kävimme myös Kööpenhaminassa ja kiertelimme Tanskaa. Liput 1100 euroa viime kesänä, sisälsi seitsemän hotelliyötä eri Scandic-hoteilleissa, laivaliput Turusta ja lautat Tanskaan, päiväliput Legolandiin. Meitä oli yhteensä viisi henkeä. Bensat ja ruuat tuli tietysti päälle. Kiva reissu oli, suosittelen.Jos on vaan päivän Legolandissa, menkää edellisenä iltana kuudelta, sinne pääsee pariksi tunniksi ilmaiseksi sisään kuuden jälkeen, voi katsella minimaailmaa ja käydä kaupoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me olimme viime kesänä reilun viikon matkalla, jonka kokonaiskulut olivat n. 1600 euroa. Ja siihen kuului automatkat, lautat ja talon vuokra viikoksi yhdessä kälyn perheen kanssa.Joten kannattaa miettiä vaihtoehtoja.Me teimme näin:- varasin talon (4 makuuhuoneen talo lähellä rantaa Luoteis-Tanskassa, aivan ihanalla paikalla dyynien likellä) netistä, sol og strand -nimisen talovuokrafirman sivuilta. Homma toimi loistavasti, valinnanvaraa oli ja talo oli luvatunlainen. Vuokra oli viikolta 920 euroa, joka siis jaettiin kahdelle perheelle.- Menimme sinne seuraavaa reittiä: lautalla Turusta Tukholmaan, sieltä ajoimme Göteborgiin, jossa olimme hotellissa yötä. Seuraavana aamuna lautalla Göteborgista Fredrikshavniin (lauttamatka pari h), josta ajoimme talolle (matkaa 50 km). Ja sama takaisinpäin. Ajomatkaa on vain tuo rapeat 500 km Tukholman ja Göteborgin välillä plus sitten talolta Legolandiin, jossa oli helppo käydä päiväseltään retkellä (etäisyydet eivät ole kamalia Juutinmaalla). Tanskassa piisaa paljon muutakin kivaa näkemistä, mm. Århus, Skagen, koko länsirannikko. Lauttamatkoineen matkakulut olivat - muistaakseni 1 300 e, johon bensat siis päälle. Legolandin liput saimme ilmaiseksi pressikortilla, mutta sinun täytyy se laskea kuluina päälle.Tämä siis on yksi vaihtoehto. Valmiit bussimatkat Legolandiin ovat toinen - mutta niissä mennään porukan tahdissa, joka ei aina pienten lasten kanssa ole kovin mukavaa. Kolmas vaihtoehto on lentää Billundiin, mutta en tiedä, tekeekö suomalaiset matkatoimistot sellaisia matkoja... siellä on lentokenttä ja hotellit.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat