Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Apua, oivalluksia ja diagnoosia kaivataan!

Meidän 1v 5kk pojalla on nyt ollut vatsa löysällä kaksi viikkoa. Muutaman kerran ripulia, mutta muuten löysää ja pahanhajuista kakkaa. Kuumetta ei ole ollut, ainakaan useasti eikä paljoa.Nyt poika on myös ollut viime päivät todella väsynyt. Nuhaa ja yskää on pikkaisen. Pojan hoitopaikassa muilla ei ole ollut vatsavaivoja tai löysää kakkaa.Kulmahampaat taitavat olla puhkeamassa, joten kädet ja kaikki menee helposti suuhun, mutta että kaksi viikkoa vatsa löysällä ...Kommentit (4)

Meillä tytöllä 1.5v välillä löysä, välillä kova vatsa, ja lääkäri suositteli laktoositonta ruokaa kokeiluksi.

Nyt mielestäni on myös pitkään kestävää vatsatautia liikkeellä, voisi myös olla sitä lievänä, ehkä??

Meillä tyttö 1v2kk ja aina on ollu maha löysällä kun on hampaita tullu ja kakka on myös haissut pahemmalle. Eihän toki kaikilla lapsilla mene hampaidentulosta maha sekaisin, mutta näin meillä.. Voithan kokeilla jotain mahaa kovettavaa jos et ole jo kokeillut, kuten esim. banaania. No jaksamisia sinne kuitenkin!:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En tiedä onko tästä nyt paljoa apua, mutta meidän pojalla 1v3kk, oli ihan sama juttu. Oli nuhassa ja kuumettakin oli (luulen myös että lisää hampaita), ja kakka parisen viikkoa ihan löysää vaikka söi normaalisti kuten ennekin. Nyt kuitenkin taas kakka ihan normaalia vaikkei edelleenkään olla tehty/annettu mitään erilaista. Kuulin että pientä vatsataudin poikasta oli liikkeellä, liekö sitten sitä?

jos ettei ole aloittanut mitään uutta/ erikoista ruoka-ainetta viimeisen kuukauden aikana niin epäilisin kyllä että kyse on joko hampaista tai sitten on vaan vatsataudin poikanen pyörähtänyt teillä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat