Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minun pitää tästä kohta mennä ja tylsistyttää jo valmiiksi.

Kommentit (11)

mutta ulos päästyä on sitten mukavaa. Ja tehdään myös noin, että yhdistetään kauppareissu vähän pidemmän kaavan mukaan, niin saa lapsi liikuntaa. Kaupassakäyminen itsessään veisi vain 10 min. Näin siis, jollen jaksa innostua puistoista.

olen toimistotöissä, ja pidän kovasti ulkoilusta. Varpaat syyhyää päästä luistelemaan huomenna ja sunnuntaina! Ulkoilisin enemmänkin, mutta kun kersa ei jaksa enää tarhan jälkeen...Käymme myös jumpassa yhdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Sen sijaan lähden tosi mielelläni hiihtämään ja luistelemaan lapsen kanssa, käymään kirjastossa tai kaupassa tms.En vaan yksinkertaisesti jaksa sitä paikallaan seisoskelua, koska sitä on tullut harrastettua tarpeeksi silloin kun lapsi oli pieni.

Varsinkin pukeminen on näin talviaikaan rassaavaa.Ulkoilussa on vielä lapsilla tiettyjä kausia, jolloin se on erityisen nihkeää. Erityisesti vasta kävelemään oppineen taaperon kanssa ulkoileminen voi olla tuskaisaa: kun hädin tuskin vaahtosammuttimen kokoisen naperon iskee hankeen jäykissä talviromppeissa, niin ONHAN se liikkuminen lapselle aikalaista taistelua. Meillä ovat molemmat mukelot olleet tuonikäisinä tosi nihkeitä talviulkoilun suhteen...Mutta minusta on silti helpompi lähteä ulos kuin olla koko päivä sisällä. Lapset saavat purettua enegiaansa, ja me kaikki saamme raitista ilmaa.

ja kylmää, odotan kauhulla kun muksu on niin vanha että sen kanssa on PAKKO lähteä ulos päivittäin. Nyt tuntuvat riittävän kotileikit ja ulkoilu n. 3 kertaa viikossa.että en mene ollenkaan hiekkikselle, pulkkamäkeen tms. vaan yhdistän ulkoilun kätevästi kaupassa tai kirjastossa käyntiin, eli kävellään niin että keksitään siinä matkalla jotain, talvella saa kiipeillä kinoksissa ja laskea liukurilla kaikista mahdollisista mäistä tai kantaa jotain lumikimpaletta, (liukuri on helppo ottaa mukaan, ei paina eikä vie juuri tilaakaan), kesällä sitten kiipeilee kivillä ja kannoilla ja keräilee kukkia tai ihmettelee ötököitä, tulee samalla ulkoiltua ilman " pakkopullaa" ja käytyä asioilla. (Joskus kerätään kesällä kasveja lapsen omaan kasvivihkoon ja sitten etsitään niille nimi kasvikirjasta). En ole sitä tyyppiä että jaksaisin olla hiekkalaatikolla tai jossain leikkipuistossa joka päivä.

Mutta kyllä siinä sitten itsekkin virkistyy ulkoilmassa.

Tosin lapsi vielä aika pieni, kohta 11 kk:tta, joten yleensä vain vaunuillaan ja samalla hoidetaan kauppa yms. asiat ja sitten kotiin palatessa tuossa kotipihalla ollaan leikkipuistossa hetki. Lapsi keinuu vauvakeinussa ja konttaa lumessa.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat