Seuraa 

Meillä ollaan kyllä päivällä unien aikaan aivan rättiväsyjä ja jaksetaankin max 30min nukahtaa ja sitten herätään vain kiukuttelemaan.

Koko päivä on yhtä itkua sillon kun ei päiväunia saada nukuttua.

Nyt kaipaankin vinkkejä ja ihan varmasti joku muukin kaipaa lisäkseni

miten saatte vaavinne nukkumaan edes tovin, niin että sängystä heräsi iloinen jokeltelia eikä huutava ryttynaama.=)

Kiitän vinkeistä!

Kommentit (3)

Ensimmäisenä tuli mieleen, että nukutatko vauvaa sisällä vai ulkona? Meidän vauveli kun ei suostu nukkumaan sisällä kunnon päiväunia, mutta raittiissa ulkoilmassa uni maistuu parhaimmillaan jopa 4 tuntia!Riittävästi vaatetta päälle ja harso kuomun suuaukon suojaksi, niin ei pakkanenkaan haittaa. Ja vaunujen lämpötilanhan voi aina varmistaa laittamalla mittarin vaunujen sisälle.

samoilla linjoilla noren kanssa. ulkona meidänkin poika nyt 6kk on nukkunut syntymästään lähtien päikkärit. ulkona saattaa mennä 3-5 tuntiin ja sisällä noin 30-40 min. eli aika huima ero.... kunnon kerrospukeutuminen ja villa-ja fleece peitot yms. kehiin pakkasella niin pystyy hyvin nukkumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yleensä liikkuvat vaunut on se takuuvarma konsti missä vauva nukkuu, eli kun vauva nukkunut n. 30 min vaunuissaan ulkona/parvekkeella, niin lähde vähän ennen heräämistä vaunulenkille. Voi havahtua ja hieman pitää väsyitku mutta luulisi että hetken vaunuttelun jälkeen jatkaa uniaan ainakin niin kauan kuin jaksat lenkkeillä :). Meillä ainakin aina havahtuu 30 min. jälkeen ja pitää joskus pientä väsyitkuakin, mutta lopettaa sen alle 1 min ja nukahtaa tai jää vaunuihin silmät auki hetkeksi ja nukahtaa. Hyvinkin nukkuu vielä 2 h päälle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat