Seuraa 

Meillä olisi tarkoitus rakentaa Älvsbytalon Lohiatar-malli. Vaan meilläpä on nyt se tilanne, että asumme jo talossa joka pitäisi ennen rakentamista saada myydyksi! Emme vain voi pistää tätä taloa ihan vielä myyntiin vaan ehkä vasta vuoden päästä. Joten kysymys: voiko Älvärin ns. tilata jo ennen kuin on ihan ehdottoman varma, että sen voi 100 %:sti rakentaa? Eli voiko odotuslistalla olla ja sitten jos kävisikin niin ettei tätä taloa saataisi myydyksi, niin pudottautuisimme odotuslistalta pois? Jos kukaan ymmärsi mitä tarkoitin:-).Odotuksesta kun tulee niin himskatin pitkä jos saammekin tämän talomme myytyä vasta 1½ vuoden päästä ja sitten Älvärin odotus vielä 1½ vuotta siihen päälle... Olisi kiva vaikkapa varata se talo jo vähän aikaisemminkin tai jotain...

Kommentit (6)

niin kauan kuin varsinainen urakkasopimus on allekirjoittamatta, ei tarvi maksaa sakkoa

Se vain, että en tiedä, pääseekö talojonoon pelkällä varauksella. (Meille tupsahti urakkasopimus reilu 1/2 vuotta ennen talotoimitusta postilaatikkoon.)*** Jonoon pääsee vain kun on talo tilattu ja kun talo tilataan laitetaan nimet paperiin ja vaikka seuraavana päivänä peruisit, joudut maksamaan sen 1000¿ " sakkoa" eli talon tilaus=urakkasopimus

Me tilattiin älväri ja oli 1½ vuoden odotus, kuukausi tilauksesta päätimme perua ja peruimme ja jouduimme tuon 1000¿ maksamaan joka oli meillä tiedossakin jo kun tilasimme talon.

siis silloin kun talon osia on alettu valmistamaan, silloin ymmärtääkseni ei voi enää peruuttaa, tai sit joutuu maksamaan paljon enemmän.

Mutta tuon 1000(tuhat)¿ joutuu maksamaan " sakkona" peruutetusta tilauksesta, sanovat että se tulee talokirjasta ja muista paperijutuista tuo summa.

Meillä itsellä kävi niin, että menimme tilaamaan ko. talon mutta sitten halusimmekin tasokkaamman talon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se vain, että en tiedä, pääseekö talojonoon pelkällä varauksella. (Meille tupsahti urakkasopimus reilu 1/2 vuotta ennen talotoimitusta postilaatikkoon.)

Eli ymmärsinkö oikein, että peruutuksesta joutuu aina maksamaan 1000 ¿? Eli vaikka peruuttaisimme tässä alkuvaiheessakin ennen kuin osia on alettu edes valmistamaan?

voitte tehdä varauksen/tilauksen jo nyt, sitten kun talonne osia aletaan tehdä sitten ei enää voi perua, mutta niitähän aletaan tehdä vasta aikaisntaan paria kuukautta ennen kun se toimitetaan tontillenne.

Eli sen voi siis vielä perua jos ette saakaan myytyä omaanne pois, mutta peruutuksesta jotuu maksamaan 1000¿

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat