Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

alennusmyynnistä. Olenko ihan idiootti ja ostin nyt ihan liian ison haalarin lapselle... :( On vielä aika pieni ikäisekseen eli 7536g ja 69 cm nyt. Jotenkin ajattelin, että kun ensi syksyyn/talveen on vielä n. 10 kk niin kyllä se lapsi ehtii kasvaa...

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vertasin äsken sitä äitiyspakkauksen haalariin, ja ei se nyt niin kauheasti pidempi ole. Meillä on vielä se vyötärökuminauhallinen malli, että istuu ehk ä paremmin... toivotaan parasta, varmaan ainakin lopputalvesta sopii! :) t. ap

Alkutalvesta meni vielä koko 80. Jos alkaa harmittaa ja tuntuu että lapsi hukkuu haalariin niin voithan ostaa syksyllä toisen, pienemmän jostain cittarista 25 eurolla =)

Kyllä haalarissa voi olla hiukan kasvunvaraa - Jonathanilla sitä paitsi on hyvänmalliset haalarit, eivät roiku päällä.Itsekin ostin vuosi sitten pojalleni (silloin käytössä koko 92 cm) 104-senttisen Jonathanin ja nyt on täsmälleen sopiva. Jätän yleensä aina yhden koon välistä, silti haalari on käyttöön otettaessa ihan hyvä, vaikka väljyyttä löytyisikin.

on haalari enää ensi talvena liian iso! parempi reilu kuin nafti, meillä tuossa iässä tuon kokoinen haalari olisi ollut jo liian pieni! PALJON enemmän harmittaa, kun liian pieni jääkin käyttämättä...

Ostin seuraavaksi talveksi Reimatecin haalarin myös alennusmyynnistä koko 86cm.Ollut tämän talven täydellisen kokoinen. Tyttö oli lokakuussa 1v3kk 9kg ja pituutta 80cm.

Ja nyt tammikuussa 1,5v 10kg ja 86cm.Alkutalvesta ei ollut ollenkaan liian iso, eikä vieläkään olen ns. nafti, vaan menisi kyllä pidempäänkin ellei kevät tulisi jossain vaiheessa.

Meidän taaperolla (vähän päälle 1 v.) on 86-senttinen Jonathan-haalari, ja hyvin sopii. Pikkuisen se on väljä, mutta ei niin paljon, että pitäisi lahkeita käännellä tai että se haittaisi menoa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat