Vierailija

Meillä on harkinnassa noiden kyseisten vaunujen hankinta. Tulisivat kahdelle eri ikäiselle sisarukselle. (ikä ero n. 2-v) Te joilla kokemusta kyseisistä kärryistä onko olleet käytössä hyvät vaunut?Saako vaunujen työntö suuntaa muutettua? Ja käykö noihin vaunuihin Hartanin pehmeä koppa? Onko yhtenäinen jalkatuki hankala käytössä kahdella eri ikäisellä lapsella? Tässäpä muutama heti mieleen tullut kysymys.Kiitos, jos joku viitsii vastata.:)

Kommentit (5)

Rattaat ovat hyvät, mutta eivät vastaa jämäkkyydeltään Emmaljungia. Kyllä huomaa, että ovat halvemmat. Mutta jos tän tiedostat etkä odota mahdottomuuksia, niin hyvät rattaat ovat. Toki niissä Emmaljungissakin oli omat vikansa. Me siis vaihdoimme Emmoista Twincoihin vauvaiän jälkeen ja oli meille hyvä päätös.


niin varmaan ihan näppärät. Meidän pitkä 1v10kk esikoinen ei mahtunut kunnolla kärryihin, talvivaatteissa ei ainakaan. Ihan tosi lyhkäiset selkänojat ja kapeat istuinosat. Myöskään Teutonian pehmeä kantokassi ei mahtunut, lähellekään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Meilläkin on tarve tuplille ja seuraavanlaisia vaatimuksia:

- makuutilan tulisi olla mahdollisimman pitkä

- istuinkorkeus mahdollisimman reilu (ettei isomman sisaruksen pää osu kuomuun. Lapsen pituus 93 cm)

- mahdollisimman kapeat, jotta pääsee kulkemaan kaupoissa ja pääsee kauppaan muualtakin sisälle kuin tavaranlastauslaiturin kautta :)

- kevyet työntää

Lisäplussaa olisi, jos rattaissa olisi heittoaisa tai ainakin työntökorkeuden säätö. Ja erilliset selkänojat sekä jalkatuet.Olisko siis kokemuksia/vinkkejä hyvistä tuplista, joita suosittelisit mielellään muillekin?

Meillä esikoinen on kyllä aika iso kokoinen ikäisekseen eli pitänee varmaan miettiä noita vaunuja sitten uudemman kerran.Lisää kokemuksia?t. Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat