Vierailija

Olen raskaana rv 30 ja olen nyt aloittanut raskaana ollessa paremmat syömätavat ja ahkeran liikunnan.Olen jonkin verran ylipainoinen, joten asia on tärkeä. Paino noussut tähän mennessä 4 kiloa.Nyt sitten eilen ahmin fazerin sinisen suklaalevyn!!! Saatiin se lahjaksi ja en edes tajunnut, miten nopeasti sen söin.Nyt harmittaa, miksi piti siten ahmia, kun olen tosi terveellisellä linjalla ollut ja painoa pitää vahtia, vaikka en tietenkään laihduta.Plääh, olen surkea.

Kommentit (3)

Tuntuu vaan raivostuttavalle, kun ilmeisesti se rasvalle ahne syöjätär lymyää mussa edelleen, kuvittelin jo, etten ihan noin vaan tuollaiseen herkutteluun haksahda!No niin, maailmassa on ihmisillä isompiakin murheita, kuin minä surkeine suklaasynteineni!

minulla on ihan toisenlaiset taistelut oman heikkouteni kanssa (ihastus), mutta jotenkin tunnistin itseni viestistäsi. Tsemppiä siis edelleen!2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinullahan on paino pysynyt hyvin kurissa. Nyt vain jatkat samalla terveellisellä linjalla ja lakkaat ruoskimasta itseäsi. Onnellista loppuraskautta! :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat