Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ihan kyselen muuten vaan. Vaihteletteko sisustusta kun muoti vaihtuu vai täydennättekö omaa tyyliä?

Kommentit (8)

Pitkään aikaan ei ole löytynyt mitään hyvää, vuosi sitten ostimme ihanan (ja halvan) kellon eteiseemme. Meillä on kyllä aika tavanomainen maku, selkeät linjat eikä röyhelöitä.

Sen takia sisustus tietysti aina kuvastaa sitä, mikä muuton aikaan on ollut muodissa. Mutta en vaihtele sisustuksessa muuta kuin pöytäliinoja, tabletteja ja joitakin koristeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis edes jos haluaisin...Mutta onneksi en edes halua. Toki uusista sisutusjutuista ja muodeista voi poimia omaa makua miellyttäviä yksittäisiä juttuja, mutta kyllä se jää vaikutelmien valintaan.

En sisusta muodin mukaan, koska tykkään klassisesta ja ajattomasta ja ei ole edes varaa uusia huonekaluja ja tekstiilejä vähän väliä.PAneeliverhot on hirveitä!

mutta isoja hankintoja ei kyllä tehdä usein. Oma maku on melko pelkistetty, moderni ja ajaton, ei kuitenkaan mimimalistinen. Less is more pätee kuitenkin. En lähde mukaan kaikkeen trendihömppään.

Kyllä tässä ollaan ihan tavallisia palkansaajia, ei ole vara pistää 2000 euroa uuteen sohvakalustoon, 4000 euroa uuteen mattoon, 400 euroa uuteen pöytään jne jne. aina muutaman vuoden välein.Minä olen ostanut sellaista joka kestää ja kestää. Ei, ei tuo kukkaro todellakaan kestä muodin mukaista sisustusta. Koska jotta kaikki sopisi yhteen, niin koko sisustus pitäisi kerralla vaihtaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat