Seuraa 

1v 2kk tyttöni sairasti viikko sitten vatsataudin, on nyt pari päivää ollut jo melkein normaali tyttö. Sitä ennen hän on kärsinyt ummetuksesta ja kakassa on ollut usein myös limaa. Maitoallergia on todettu, muut mahdolliset allergiat selvittelyssä ja siksi ruokavalio tosi suppea (vain 5 ruoka-ainetta).

Tänään tyttö kakkasi parin päivän tauon jälkeen mutta nyt se oli kauttaaltaan sellaisen harmahtavanvalkoisen " rasvan" tms. ohuen pinnan peitossa. Tätä valkoista oli myös kakan joukossa ja sitä oli myös pieniä " klönttejä" . Kakka haisi (anteeksi kuvaukseni ...) myös järkyttävän pahalle, ihmeen makealle ja vähän kuin käyneelle. Pari päivää sitten tällaista valkoista " pintaa" oli myös yhdessä kakassa mutta sitä ennen tällaista ei ole ollut koskaan. Tuo tuntuu tosi oudolta ja huolestuttaa mikä ihme tuolla tyttöni vatsassa / suolessa oikein on pielessä. Onko kukaan törmännyt koskaan vastaavaan? Mistähän ihmeestä tuo voisi johtua? Kiitos!

Kommentit (2)

itselläni 8kk ikäinen tyttö jolla ei vielä ole todettu mitään allerkiaa mutta on jonossa allerkialääkärille. sillä tällä hetkellä 5pv kestäny mahatauti tai sitten johtuu jostain ruuasta mutta kakkaa monta kertaa päivässä ja kakka haisee tosi pahalle, siinä on myös välillä limaa jossa on vaaleaa verta seassa. onko muilla ollu tälläistä ja mistä johtunu.

Rotavirusripulilta.

Rotaviruksessa ulosteeseen erittyy paljon sokeria joka voi olla ihan silmin nähtävissä valkeana peitteenä. Samoin tuo makea haju ulosteessa on vahva merkki rotasta. Täyttä varmuuttahan ei voi saada kuin ottamalla ulostenäyte ja viemällä se analysoitavaksi. Oma neuvoni on (olen sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja), että seuraile muutama päivä ja jos tilanne oleellisesti muuttuu johonkin muuhun kuin normaaliin suuntaan - menkää käymään lääkärissä. Rotavirusta erittyy ulosteeseen vielä noin viikon ajan sairauden loputtua.Aurinkoista viikkoa,-SLp.s. vaaleat veriviirut ulosteessa ovat useimmiten peräisin peräsuolen limakalvolta ja liityvät usein ripulitauteihin. Eivät ole pääsääntöisesti merkki mistään vakavasta. Sisäelimistä tuleva veri on ulosteessa lähes mustaa ja uloste silloin " kahvimurumaista" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat