Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt pelkkä katseen siirtäminen saa jo huimausta aikaan ja makuuasennossakin. Niskat hartiat ei ole mitenkään kipeästi jumissa.

Kommentit (11)

Verikokeet, sydänfilmit ja kaikki tutkittiin. Lopulta lääkäri laittoi kokeiluluontoisesti reseptin lihasrelaksantteihin ja vahvoja särkylääkkeitä (huimasi->pää tuli kipeäksi), ja käski hierontaan. Sitten helpotti.

Eli niskat niin jumissa että verenkiertoa haittasi, ei minullakaan mitään kipuja hartioissa muutoin ollut mutta lapsia kun kanniskelee päivät niin lihakset lukossa...

Tutullani oli pahaa huimausta ja meni k orvalääkärille ja korvalääkäri totesi jonkun luutuman korvassa joka aiheuttaa pahaakin huimausta.Korvassahan ne tasapaino jutut on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Istu konttorituolille tms. pyörivälle. Pyydä kaveria pyörittämään sinua nopeasti puolelta toiselle. Huimaako? Sitten pyydät kaveria pitämään pääsi paikallaan kun itse pyörität vartaloasi puolelta toiselle (siis kaularanka kiertyy, mutta korvat tasapainoelimineen pysyvät paikallaan). Jos edelleen huimaa, ei ole asentohuimausta. Jos vain ensimmäisessä huimasi = asentohuimaus. Asentohuimausta hoidetaan tekemällä juuri niitä liikkeitä, jotka pahiten huimaavat. Aluksi voi olla tosi huono olo, mutta helpottuu sitä mukaa kun kaarikäytävien hiutaleet lähtevät taas liikenteeseen. Jos ei al helpottaa kotikonstein, pyydä vaikka oman terkkarisi fysioterapeutilta tai työterveyshuollostasi ohjausaika.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat