Vierailija

Kannattaiskohan yrittää vielä kiristää lisää? Tuon 20 donaa lupasi ilman että edes pyysin mitään. Yhdessä ollaan silti.

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vastaavanlaisia avio/avoliittoja ja perheitä on pilvin pimein. Mutta MIKSI TARJOTA/OTTAA rahaa omalta puolisolta vaikenemisesta? Eikö vaikeneminen ole itsestään selvää, jos toinen sitä toivoo ja olette suhteessa/elätte perheelämää?? Jonkinlaista kunnioitusta toisianne kohtaan peräänkuulutan!

aiheella repostella. Siksi otan rahat mielelläni. SUhde jatkuu edelleen ainakin jonkinlaisena. Kyllähän tuo kai aika outoa kieltämättä on.

vaikea ja mies varmasti kauhuissaan omista tuntemuksistaan, kun haluaa lahjoa rahalla. Sääli, että on niin paha olla omasta suuntauksestaan. Vaimolle taasen karmeaa löytää mies tuosta tilanteesta. En kyllä tässä rupeasi ketään huorittelemaan, sillä iso tragediahan tuo on. Minä ymmärrän miestä, haluaa jotenkin hyvittää ja toisaalta onhan vaimoon sattunut, joten miksi ei saisi ottaa kipurahoja. Asia ei kuulu muille, ymmärrän kulissien pitoa lasten ja sukulaisten takia. Ei elämä ole aina sitä miltä näyttää ja täreintä on kuitenkin, että voidaan elää keksenään totuudessa.

hiukan väljähtänyt suhde kunnes jäi kiinni rysän päältä miehen kanssa. Sovimme asian näin, koska kuitenkin tavallaan molemmat pidämme toisistamme. Mies ei halua paljastua sukulaisilleen jne. Suhteemme on kuitenkin nyt vapaa, vaikka yhdessä olemmekin.

Toisaalta sinäkin olet sairas jos otat rahaa ja olet valmis elämään kulississa. Tavallaan se tekee sinusta " huoran" Otat maksun palveluksesta. you know.

kohta ukkos vinkuu että tunget dildon sen perään........... Nyt kun tiedät totuuden................. yöööööööööööök......... sairasta san minä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat