Vierailija


lyhyen suhteen jäljiltä pelkään olevani raskaana..

kumi oli käytössä " melkein koko ajan aina" , ja nyt rinnat aristavat aivan julmetusti.. Melkein vihloo.Samanlainen oire oli ensimmäistä odottaessa.Voiskohan neuvolaan varata ajan jo ennen raskaustestiä??

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ymmärtäisin, että 15.20 vuotiaat poistattaa vahingon, mutta yli 30???Kyllä nykyään saa abortin liian helposti, kyllä sekin pitäisi olla hyvin perusteltua samoin, kuin vaikka synnytyksen käynnistäminen..

että sana " omaa" lasta tuo mielipiteitä!

Miten se pitäisi sanoa? olemassa olevaa? Onhan se mahassa olevakin jo olemassa (jos on).sanotaan vaikka näin, että tätä vanhempaa lastani!

kyllä mä tiiän, että neuvolasta tai työterveydestä pääsee eteenpäin.

viikon kuluttua pitäs alkaa menkat. tuskin alkaa..

haluisin vaan HETI asian eteenpäin.. Siis sen a:lla alkavan sanan. :((siks jos nyt jo varais ajan, sais sen heti kun tekis kotitestinkin..omalla järjettömällä tavalla rakastan omaa lastani tällaisena hetkenä vieläkin enemmän..ei turhaan tarvii mennä lekuriin. Jos taas olet epävarma mitä tekisit niin jos kotitesti näyttää plussaa on ihan hyvä soittaa neuvolaan heti aika että pääset juttelemaan jatkosta.

voi kunpa nämä olisivatkin menkkaoireita!!!

voi juma miten mä valvon yöt ja päivisin töistä ei tule mitään..en pysty katsomaan lapsettomuudesta kärsivää työkaveriani silmiin..

tää mahdollinen raskaus tuli ihan väärälle ihmiselle.mä oon jopa vihainen tälle miehelle!! Vaikka molempien vastuu ja blää blää.hitto!!!!

Vai onko se joku ulkoavaruuden alien? Siis mä en voi käsittää ihmisiä jotka eivät ota vastuuuta tekemisistään. Mikä ratkaisu se on kenellekkään tehdä abortti? Ihmiset ajattelevat elämän helppotutta eikä sitä että siinä lopetetaan oikeasti toisen elämä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat