Vierailija

Tätä pottakasvatusta on nyt yritetty viime kesästä asti... Kyllä siinä huumori on kaukana, kun esim. antaa juosta nakuna (potta vieressä) juuri siksi, että on helppo sisällä käydä potalla - ja sitten pahimmassa tapauksessa saa viisi, kuusikin kertaa pestä pissoja mitä ihmeellisimmistä paikosta (mm. legokorista sadan palan sekaan, isoveljen rakentaman monimutkaisen puisen junaradan lomasta - kerran kun luin lattialla Annaa, pissasi pokkana Marika Krookin kuvalle niin että lätinä kävi).Olen ostanut niitä Potty Training - vaippoja jne. Mikään ei vain auta! Joskus käy pissalla, mutta sitten taas ei. Muutaman kerran myös kakannut pottaan, ja sitten hekumoi sillä loppuviikon " Mää tein kakat pottaan muistaks äiti!"Tulee kurja olo, kun on esim. lasten liikkarissa AINUT, jolla on vaipat.

Kommentit (3)

Meillä euttoi, kun liimattiin tarroja joka onnistumisesta. Tietystä määrästä tarroja sai palkinnon (voi sovitella perheelle sopivaksi, onko jokin lelu tai muu lapselle mieleinen asia).

Hei, ei se väkisin opi. Älä häpeä asiaa, ehkä lapsi sen susta aistii ja pistää kampoihin... Lapset käyttätyy monesti hyvin erilailla kuin luulisi. Kyllä se pian oppii. Usko pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat