Vierailija

Kommentit (13)

eli keitin täyteen vettä ja sit vaan kiehumaan, välillä heitin veden sekaan mynthoneita :) tuntui lisäävän tehoa. kuumat vesikattilat ja vedenkeittimet ovat vaan vaarallisia, kannattaa varmistaa ettei lapsi missään nimessä koske kuumaan veteen!saunassa ollaan istuskeltu ja kylvyn ajaksi olen höyryttänyt kylpyhuonetta avaamalla löylyhuoneen oven ja heittäny paljon löylyä, tosin siinäkin tulee aikas kuuma...Medisana höyrykone muodostaa kylmäähöyryä, ja on turvallinen, kannattaa katsoa alennuksia, itse hommasin sen viime Stockan hullulita päiviltä vain 35 e!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- pidä pystyasennossa. Kohota sängyn päätypuolta tyynyillä, pientä lasta voi nukuttaa sitterissä. Koholla olo vähentää liman kerääntymistä nieluun.- höyryhengitys (lapsi kylppäriin, suihkulla kuumaa vettä seinään)- Anna nenätippoja, jotka avaavat nenää. Kun nuha vähenee, vähenee myös yskä- runsas nesteen juominen pitää liman juoksevana- jos yskä ei helpota, hae lääkäriltä toista yskänlääkettä. Samalla voi kuunnella keuhkot, ettei ole kehittynyt antibioottikuuria vaativaksi keuhkoputkentulehdukseksi (sehän on jälkitauti useinmiten)

Pari viikkoa sitten oli flunssassa (40 kuumetta ja limaista yskää). Välillä yskä oli taas pois mutta nyt toista päivää yskii ja tänään tuntuu ihan koko ajan yskivän. Yskä on juuri tuollaista hakkaavaa. Viime yönä yski todella paljon mutta sai nukuttua kuitenkin.Yskänlääkkeenä meillä ollut limaa irrottavaa ja nyt viimeisimpänä pari viikkoa sitten lääkäri määräsi kodeiinipohjaisen yskänlääkkeen yskänärsytykseen. Ei tunnu hillitsevän yskää yhtään. Viime syksynä käytössä oli joku astmapiipun tyyppinen inhaloitava yskänlääke.Tuota höyryhengitystä täytyy kokeilla tänään. Kiitos neuvoista ja vinkistä tuosta mahdollisesta valekuristustaudista. Toivottavasti ei olisi sitä kuitenkaan... Huomenna varmaan taas mentävä (päivystävälle) lääkärille, viimeistään maanantaina sitten omalle lastenlääkärille - taas jälleen.ap

pienillä pojilla voi olla taipumus saada niin sanottu valekuristustauti, se saa lapsen yskimään todella hakkaavasti, ja jatkuvasti! meillä auttaa höyry, Medisan merkkinen laite hurisee joka ilta lastenhuoneessa, ja toimii! ennen lapsi ei saanut nukuttua tuon yskimisen takia. joskus harvoin lapsi tarvitsee myös yskänlääkettä, ja silloin annamme dr ephedrin yskänlääkettä. terkkarissa olemme käyneet joskus avaamassa kurkunpäätä adrenaliini-hengityksellä. mutta se on kallista!

Tästä on kokemusta.Lapsi joutui tai pikemminkin pääsi sairaalaan jossa sai asianmukaista kylmää höyryä sekä jotain lääkettä (taidettiin piikittää)Haukkuva yskä ja kovaääninen hengitys, kolmannella lääkärireissulla onneksi oli asiantunteva tk-lääkäri joka lähetti sairaalaan ja sanoi suoraan että joutuu osastolle. Hengitys oli raskasta, hengitti apulihaksilla.Päiväkodin aloituksen jälkeen on ollut enemmän tai vähemmän yskää. Yleensä yskän taustalta on löytynyt korvatulehdus kuten joku tuossa aiemmin mainitsikin. Kannattaa tarkistuttaa ainakin korvat.

Me ollaan käytetty höyryhengityslaiteta Projet. Poika oli 6 kk ikäinen, kova yskä ja nuha. Mutta tehtiin ns. höyryterapia 4-5 kerta päivässa ja 3-ssa päivässä poika oli melkein terve. Meillä koko perhe on käyttänyt sitä ja ollaan erittäin tyytyväisiä. Jos haluat ostaa höyryhengityslaiten (hinta 115 eur), ota yhteytää Luga.Fysioterapia@gmail.com.

parani vasta kun sai astmalääkkeet. Piti olla tosi tiukkana, että meidät otettiin vakavasti. Vaati lukuisia lääkärikäyntejä, ennen kuin löytyi lääkäri, joka otti vakavasti: teki lähetteen allergiasairaalaan ja määräsi keuhkokuvan (kuumeeton keuhkokuume). Nyt tyttö voi hyvin mutta yskii heti, jos lääkkeet tauolla pari päivää. Tsemppiä ja jaksamista! Tiedän miltä tuntuu kuunnella pienen yskää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat