Vierailija

Mä inhoon imelää Ruslanaa, mutta kieltämättä se laulo ja esiintyi upeesti. Kristian myös, mutta ihan kuin siin olis ollut vähän ylimielisiä Ari piirteitä? Siis kummalle rimpauttaisin ääneni? Perusteluja!

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän on oikeesti läsnä laulaessaan ja se tulee sydämestä. Antaa kaikkensa esiintyessään. Tosi Idols-ainesta! Kristian sopii tosiaan hevibändin solistiksi, jotenki ei vain lauluresurssit riitä muuhun, kuin heviin...

Jotenkin häiritsi Kristianin hermostuneisuus vaikkakin lauloi hienosti. Jotenkin tuo Billy Joel valinta vaikutti laskelmoidulta.Russessa se ihme, että vaikka biisi oli hirvee ja imelä (oon enemmän heavykansaa) niin jaksoin ja mielelläni kuuntelin sen loppuun.

Jaa. Minun ja mieheni mielestä, joka sentään on hyvä laulaja ja musiikin ammattilainen, Ruslanas taas lauloi todella hyvin. Pieni epävireys johtui ehkä jännityksestä, koska miehellä taitaa olla kisan kovimmat paineet (ulkomaalainen, valmis ammattilainen, kohupornokuvat, jne.). Kristian oli hyvä, mutta taisi unohdella sanoja...

mielestäni epäpuhtaasti paikoittain, mutta eivät tuomarit valittaneet... Mieheni oli samaa mieltä ja olemme musikaalisia ja aina olleet em. asiasta tuomareiden kanssa samaa mieltä. Olivatko tuomarit niin ihastuneita Russen esitykseen vai paikkailivatko aikaisempia sanomisiaan ja julkisuuden kolhuja Russen suuntaan... Hmm we' ll never know..

Vierailija:

Lainaus:


Ruslanasia.

Aivan sama vaikka puhuisi mandariinikiinaa kontinkielellä.
Ihmisiltä tuntuu unohtuvan, että tässä ei äänestetä seksuaalisen suuntautuneisuuden tai ulkonäön vuoksi, vaan pasta laulajaa. Ja näistä Russe oli ehdottomasti paras!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat