Vierailija


Olen siis raskaana ja kuten edelliselläkin kerralla, musta on tullut nymfomaani. Muutenkin pidän seksin harrastamisesta mieheni kanssa, mutta nämä raskausajat ovat aivan mahdottomia.Joka kerta kun vaivun uneen, olen heti harrastamassa seksiä ja sitten herään ihan kiimaisena. Muutenkin koko ajan haluttaa. Mies tulee pian työmatkalta ja saa kyllä kyytiä.Kertokaas hyviksi havaittuja asentoja raskaanaollessa. Mikä toiminut parhaiten? Onko tällainen himokkuus normaalia raskausaikana. Sama jatkui kyllä ensimäisen syntymän jälkeen ja sitten olinkin jo vuoden päästä raskaana, eli onko tämä nyt jäänyt jotenkin päälle?!?

Kommentit (3)

Mulla on raskaana ollessa vähän on/off. Välillä ei tee mieli ollenkaan ja välillä panettaa ihan hirveästi. Joskus alapää on niin turvonnut kiihotuksesta, että se ihan sattuu!

Hyviä asentoja: 1) itse istun ihan sohvan reunalla ja mies on edessäni polvillaan (siis naamat vastakkain) 2) muunneltu lusikka-asento sängyssä (en jaksa selittää) 3) olen kontallani ja mies panee takaapäin.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat