Vierailija

Nyt en kyllä ymmärrä, kun kerrankin Suomen Idolssissa on ainutlaatuinen lahja niin mistä tämä hyökkäys Ruslanasia kohtaan? Idolssissa ei ole kyse siitä ketä rakastaa tai minkä maan passia kantaa, vaan siitä, että osaako LAULAA! Miksei tämä mene teille kaaliin?? Ihmettelen myös sitä, ettei Agnes saanut ikinä tälläistä hyökkäystä vaikkei hän ole yhtään sen enempää suomalainen kuin Ruslanas..

Kommentit (5)

Valittiinko viime vuonna joku??? Jos, niin kuka ihme se mahtoi olla - ei mitään havaintoa!Tänä vuonna on mahdollisuus valita joku joka osaa laulaa ja taatusti jää mieleen. Vaikka Ruslanas tai joku hevimpi!Miettikää nyt mitä superpakkausta tuolla haetaan, pitäisi osata laulaa, olla karismaattinen, ja " idoli" . Kunhan nyt voittaja osaisi edes laulaakin.

Sekin olisi hyvä alku... aiempia vuosia muistellen.


Agnes asui suomessa ja oli naimisissa suomalaisen miehen kanssa. Tämä pyrkyri on tullut vartavasten Suomeen Idolsin takia.Vaikka tätä taustaa ei olisikaan, on Russe niin ällö, että sitä ei voisi kuunnella kuin silmät kiinni ja silloinkin olisi tehtävä mielikuvaharjoituksia, jottei sen limainen olemus tulisi mieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ymmärrä tätä enkä ymmärtänyt tuota Ruslanaksenkaan sorsimista. Sokeita ovat ihmiset.Agnesia syytettiin lapsensa hylkäämisestä jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat