Vierailija

Kommentit (21)

hyvin se veti ja musta jatkopaikan kyllä ansaitsi. tuskinpa se koko kisaa kummiskaan tulee voittamaan... vähän kyllä mietityttää että kuka se tuomariston valinta on... jotenkin toivoisin sitä.. no mikä sen nimi olikaan.. sitä tyttöä, joka oli sillon ku se kristiina pääsi jatkoon... sitä rempseetä... no miks mä en nyt sen nimee muista... ?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liinaletti!!!! kenen sitten olisi pitänyt päästä jatkoon? Sen typerän poikabändi-pojan vai iskelmätähden vai homomaisen ulkomaanvahvistuksen? Kristian oli näistä kuitenkin se aidoin. Näkihän sen sadan kilsan päähän miten jännitti ja hermoili ja silti, antoi kaikkensa, lauloi hyvin ja piti asenteen.

Meidän 5v tykkäs eniten siitä Mikosta. Osittain kai siksi, että lauloi suomeksi. Mutta en nyt sanois että sentään maku meni koko ohjelmasta, jotenkin vaan käy tylsäksi, kun kaikki jatkoon menneet on saman tyylisiä rokkareita, ois kiva jos ois vähän variaatiota finaalissa.

Itseänikin harmittaa, olisin toivonut kovasti Ruslanasta jatkoon mutta ei hävinnyt huonolle! Tästä vuodesta tulee silti loistava Idols-vuosi, parempi kuin viime vuosi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat