Vierailija

Sivut

Kommentit (49)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kenestä tehtiinkään se " kusipää" , miehestä. Aika moni nainen keksisi myös tapaa kostaa, tällä miehellä sattui vaan hyvällä saumalla olemaan materiaalia kostoon.

Tai sitten perhe pakotti tekemään tutkintapyynnön. Kyllä varmaan oikeudenkäyntiin löytyy pojan puolesta todistajia entisistä palveluskavereista, jos tyttö ja poika ovat yhdessä videota muille siellä näyttäneet, ja jutusta tuli rikos vasta eron jälkeen...

Mikään ei ole niin luontevaa kuin taistelijatovereiden välinen hellyys ja luottamus, alaisiaan suojelevan esimiehen osoittama hellyys. Ja tunteitahan ei ihmisistä koostuvassa organisaatiossa päästä mitenkään pakoon.Ystävinäni on paljon armeijan kantahenkilökuntaa, siis upseereita. Useimmat ovat helliä kuin kissan käpälät. Työpersoonahan on monesti ulospäin aika viileä ja tunteeton, mutta sehän on opittua käytöstä. Ei se tee ihmisestä konetta.Varusmiesten " alistumista" tunteettomaan, mitään haluamattomaan käytökseen en voisi kuvitella.

niinkuin videossa sanottiin. Tuskin edes puolijoukkue, tai ryhmä. Näillä asioilla kun on tarkoitus paisua, jos kavereita on useampi kuin yksi.

näin sivumennen sanottuna Soile saa maata niin monen kanssa kuin haluaa, eipä se tavara kulu käytössä. Pettäminen on toki erikseen, parisuhteessa ei voi ottaa mitä vain vapauksia, ellei niistä ole sovittu.Mutta. Jos miehiä on noinkin paljon, on selvää että tyttö on seksiaddikti. Hänen kannattaisi hankkia apua riippuvuuteensa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat