Jylläävät flunssat? A-virus yms oireet

Vierailija

Ollaan tässä kohta yht. viikko pojan kanssa sairastettu flunssaa, eka poika sit mä, mutta ei kuumetta! Onko tää silloin sitä a-virusta?

Pahasti näytti tänään että flunssa pukkaisi takaisin päälle kun poika kovasti kanssani aivasteli ja minä yskin. Yskä oikein keuhkoja raastavaa ja välistä tuntuu että henkikin vinkuis!! En polta.Kommentit (4)

Vierailija

Kuumeet, kurkkukivut, korvien vihlonnat, tukkoiset nenät on sairastettu. A-virusta pani epäilemään se, että ollaan varuskuntapaikkakunnalla ja meillä on ollut ihmeellistä, sitkeää silmien punotusta ja kutinaa, ei kumminkaan rähmää silmissä. Hämmästyksekseni luin lehdestä, että toi silmäjutska on A-viruksen oire.

Vierailija

Älkää vaivaituko vastaamaan jos olette niin älyttömän pahalla päällä!!! Eikös tämä ole palsta missä voi kysy jokaikinen niin tyhmiä kuin jaksaa ja haluaa!!!Taitaa olla miehenne tiukilla kun nuin taka kireet akat himassa!

Vierailija

Ärsyttää kun tolvanat mummot puhuvat aina siitä " aaviiruksesta" . Kyseessä on siis influenssa! Ja kuten kaikkien pitäisi tietää, influenssa ei ole mikään flunssa, ei edes samansukuinen tauti. Influenssa alkaa yskällä ja kovalla kuumeella, lihassärkyjä on ja päänsärkyä, nuhaa voi tulla myöhemmin jos ollenkaan. Raju tauti, ei mikään pieni räkis.

Vierailija

tällä hetkellä jokaisella paikkakunnalla " jyllää" noin 100 eri flunssavirusta + influenssa. Pitäisikö meidän nyt tietää mikä niistä sinuun iski?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat