Vierailija

miten aiotte jatkossa reagoida lapsen ulkoilun suhteen?

Sivut

Kommentit (46)

että sairastettu influenssa tai influenssarokotus aiheuttaa immuniteetin osalle . Joten tästä voisimme päätellä että kannattaisi sairastaa influenssa tai rokotuttaa itsensä, kun se lintuinfluenssa tulee kuitenkin...Ennen kuin lintuinfluenssa laajemmalti leviää ihmisiin sitä ehdittänee tutkia enemmänkin. Sitä ennen katsotaan leviääkö se laajemmin meille muuttaviin lintuihin. Emme me selviä hengissä linnottautumalla maailmasta eristyksiin. Ehkä selviämme, mutta olemmeko järjissämme enää...


Ei asioita kannata murhetia kahteen kertaan. Tässä maailmassa on niin paljon pahaa, että on monia muitakin kohteita, joihin huolensa kannattaa suunnata, jos haluaa kokopäivämarttyyriksi. Toivon kuitenkin, että vanhempana ymmärrät olla pilaamatta lapsesi elämää omien pelkojesi takia.Voi olla, että ihmisestä ihmiseen tarttuva superflunssa syntyy. Voi olla, että säästytään pienillä uhrimäärillä, koska rokotus saadaan nopeasti markkinoille ja tartunta-alueet tehokkaasti eristettyä. Voi olla, että ennen tätä kaikkea olen jo kuollut. Who knows? Siksi en pilaa elämääni antamalla sieluani peloille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jälkeenpäin, miten ihmeessä voi tietää, missä niiden jätteet kuten kakat on tartuttamassa rottia tai muita elukoita? H5N1 säilyy tartuttamiskykyisenä viileissä oloissa kuulemma jopakuukauden.

Ja miten voi tietää, onko noilta kasvattamoilta viety teuraaksi tartuttamiskykyisiä lintuja?

Siellä voi olla vaarallista. Mutta, apua, sisälläkin voi olla vaarallista. Mitä ihmettä me nyt tehdään!?! Kuolema vaanii joka nurkan takana!!!

Husu-Kallio: ¿ Lintuinfluenssa yksittäisissä vesilinnuissa ja lintuinfluenssaepidemia tuotantoeläimissä ovat aivan eri asioita eikä yksittäisten sairastuneiden luonnonvaraisten lintujen löytyminen muuta Suomen tilannetta millään lailla. Vahvuutenamme on korkea valmius kaikkiin eläintauteihin, myös siltä varalta, että lintuinfluenssatartunta todettaisiin siipikarjassa.¿Vierailija:

[quote]


että sairastettu influenssa tai influenssarokotus aiheuttaa immuniteetin osalle . Joten tästä voisimme päätellä että kannattaisi sairastaa influenssa tai rokotuttaa itsensä, kun se lintuinfluenssa tulee kuitenkin...

Siis miten niin tästä voi päätellä..?

kai näm' ä jotka vauhkoilee tosta lintuinfluenssasta sitten kasvattavat itse tomaattinsa (hui geenejä..) ja itse asiassa muunkin ruokansa... eiköhän tosta kerrota jos oikeasti on jotain riskiä. Minkälaisetkohan traumat lapsille tulee, kun jatkuvassa pelossa joutuvat (sisällä) elämänsä elämään :`(

nimimerkillä " teelusikalliseenkin vettä voi hukkua"

Tiesittekö, että yksin Suomessa tavallinen influenssa tappaa vuosittain n. 2000 ihmistä, siinä ei koko maailman yhteensä parisataa kuolemantapausta ole mitään.

" Evira toivottaa muuttolinnut tervetulleiksi Suomen kesään

14 Feb 2007

13:26

' Muuttolinnut ovat tervetulleita Suomeen' , toivotti pääjohtaja Jaana Husu-Kallio Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran järjestämässä lintuinfluenssaseminaarissa tänään 14.2.2007.--- Evira tutkii influenssa A -viruksen vasta-aineiden esiintymistä siipikarjassa ja viruksen esiintymistä luonnonvaraisissa linnuissa seurantatutkimuksin. Vuonna 2006 tutkittiin siipikarjasta lintuinfluenssa A -viruksen vasta-aineet 1986 linnulta. Yhdellä hanhikasvattamolla todettiin H5- vasta-aineita, mutta lintuinfluenssaviruksia ei hanhista eristetty. ---"

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat