Seuraa 

Eli siis isä tapaa lapsiaan joka toinen vkl, mutta annas olla kun lapsista toinen kipeenä eipä ole sillon tervetulleita. Mites teil muilla jos toisel lapsel vaikka vähän lämpöö ja nuhaa niin ottaako isä/ laitatteko lapset isälle vai siirtyykö tapaaminen. Mun mielestä lapsi voi mennä isälleen sairastaa, mutta isä eri mieltä. Hänelle kelpaa lapset vaan kun ne on pesty, puettu kauniisti ja ruokittu, näin niinkun kärjistetysti. Vituttaa kun joutuu ite aina olee töistä pois ja toinen pääsee niin helvetin helpolla. Kertokaahan miten teillä.

Kommentit (5)


tai jonkun tahon antaa jotkut yleiset suositukset siitä, missä kunnossa lapsi voi matkustaa ja tapaamiset toteutua.Lapsen terveys on kanssa niin subjektiivinen asia ja saattaa muuttua parin tunnin sisällä laidasta toiseen.. (esim. meidän naperon kuumetilanne voi vaihdella 40 asteesta 38:aan ja takaisin ihan lyhyessä ajassa, ja lapsen kunto ja matkustuskykykin on silloin olennaisesti erilainen..) Meillä pieni korvatulehduspotilas lähti viime viikolla yöksi isälleen antibioottikuurin toisen päivän iltana ja siten, että lääkärin määräämää sairaslomaa oli yksi päivä jäljellä. Mutta ekana päivänä juuri kun tulehdus oli puhjennut ja lapsella kova kuume ja tosi kipeä olo niin olisin kyllä voimakkaasti vedonnut tapaamisen siirtämisen puolesta.Periaatteessa voin ymmärtää, jos ei joka flunssan tai yrjötaudin jälkeen löydy korvaavaa tapaamispäivää esim. jo sovittujen menojen tmv. vuoksi, mutta kyllä nyt jonkinmoista joustoa luulisi löytyvän jos lapsi on koko ajan sairas? Kohtahan on jo etävanhemman ja lapsen suhteelle haitaksi ettei tapaamisia siirretä vaan ne vain peruuntuvat. Kuulostaa kyllä kiusanteolta tuo edellisen kirjoittajan tilanne. Eikö siitä voisi valittaa jonnekin ja pyytää esim. exää esittämään lääkärintodistus, ettei lapsi voi tavata toista vanhempaansa sairauden takia (tai kuinka monen päivän päästä lapsi voi matkustaa kotienne välisen välimatkan)? Ei meilläkään korvatulehduksesta tullut kuin kolme päivää sairaslomaa päiväkotilapselle, eikä niitä nyt kolmen päivän välein niitä tulehduksia voi olla...Oman lisänsä tähän tuo se, että tässä ihan viime vuosina käsittääkseni myös etävanhemmalle on erikseen annettu lainsäädännössä oikeus pitää tilapäistä hoitovapaata ja jäädä lyhyiksi ajoiksi pois töistä hoitamaan sairasta lasta. Eli sairaankin lapsen osalta tapaamisten toteutuminen ja vanhemmuuden jakaminen etä- ja lähivanhemman kesken on haluttu tehdä mahdollisimman joustavaksi.

ja nenäliina paketti ja pullo paracetamolia mukaan!!!toi on just tota " kuoritaan kermat päältä" - vanhemmuutta, prkl!!!!ja noi töistä poissaolot kanssa kyllä voisi jakaa aivan hyvin. meillä ainakin jaetaan, ja jos lapsi on kipeä niin isälleen menee, siellä voi ihan yhtä hyvin makoilla peiton alla ja katsella lasten ohjelmia kuin äidilläkin, ja jos isällä on vähän flunssaa, niin voi voi, ei se äidinkään flunssa näytä äitejä kaatavan petiin päiviksi ja hylkäävän lapsiaan. Ellen sitten halua estää terveen lapseen sairaaksi tuloa, ettei saa isältään tartuntaa, mutta yleensä ne bakteerit kulkee kumminkin ees taas tarhassa ja perheissä, eli jostain sen flunssa-aikana kumminkin saa...!

rutiinia ei meillä keskeytä tosiaan kuin vakava sairaus taikka työmatka.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on nyt miehen lapset olleet kaksi edellistä kertaa vierailullaan flunssassa ja molemmilla kerroilla olen sen jälkeen ollut itse kipeänä. Muuten ei ole haitannut ikinä sairaana tänne tulo, mutta nyt oman raskauden ollessa viimeisillään, ei ole kiva sairastaa kaikkien muiden vaivojen lisäksi.

Meillä tapaamiset ei ole mitenkään säännöllisiä tai mihinkään aikatauluun sidoksissa, ovet ovat aina avoinna jos meille haluaa tulla. Mutta nyt aion kieltää toistaiseksi kipeänä vierailut...

Mitäs jos tilanne onkin toisinpäin?Itsellä exä evää oikeudenmääräyksen mukaiset tapaamiset aina, jos muksu (3v) on kipeänä. Ollut korvatulehduskierteessä viimeisen vuoden ja sinä aikana noin puolet tapaamisista jäänyt syystä tai toisesta toteutumatta (eikä korvaaviinkaan tapaamisiin tietenkään suostuta...). Exä vielä sanoo, että olisit vain tyytyväinen, kun et joudu hoitamaan sairasta lasta...Itse osallistuisin mielelläni lapsen hoitoon, sekä hyvinä, että huonoina päivinä, sitähän se perhe-elämä on.


eli vältettiin aina isän tai lapsen sairastaessa tapaamisia, ettei tartunnat kulkisi puolin eikä toisin. No, puolen vuoden kuluttua todettiin, että ihan yhtä tyhjän kanssa se homma, taudit kulkee joka tapauksessa ja tapaamisrytmi häiriintyi pahasti kun kokoajan on joku kipeänä. Nyt tapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti molemminpuolisista taudeista riippumatta, jos lapsi ei ole ihan kauhean kipeä (jolloin isä saattaa kyllä tulla meille hoitamaan häntä).Eli sanon kuten edellinen, sinne vaan ja nenäliinat kyytiin, tai sitten voit sanoa, ettei tartte niitä terveinäkään tavata.sanoo kermat päältä -vastustaja

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat