Onko järkee ostaa GANTin sohvatyynyä, (kun maksaa joku 50-80 eur pelkkä tyynyliina)?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Oon himoinnut pieneen yläaulakäytävään somisteeksi GANTin t.sin. tyynyjä, jossa iso valk. tähti. Mietin vaan onko järkeä, kun ne on niin hintavia...ja onko ne jo ihan " out" , kun niitä on jo ollut joka paikassa sisustuslehdissä jne. ?Aika kiva voisi olla Baby GANT -mallistosta löytynyt samanlainen tyyny, joka vain on mitoiltaan vähän pienempi. Olisi edes VÄHÄN erilainen ja sopisi paremmin pieneen aulaan, pieneen korituoliin.Vai oisko järkevämpää ostaa jotain edullisempaa (ja mikä sitten olisi vastaavaa?? Lexington? Se on vielä kalliimpaa...)

Kommentit (7)

Vierailija

kyseinen tyyny on ainakin minusta aika kulunut juttu. Joka toisessa sisustuslehdessä esitelty. Sama muuten, jos jätät hintalapun paikoilleen. kaikki tyynyn tuntevat tietävät heti, mitä maksaa.

Vierailija

... En silti haluaisi omaan kotiin tuota tähtityynyä, on jotenkin kulunut. Tykkään yleensäkin tuotteista joissa merkki tai sille ominainen tunnus ei ole niin selvästi näkyvissä - tyypillisenä esimerkkinä T-paidat/topit joissa oikein strassikirjaimilla lukee Tommy Hilfiger tai Sand tms.Ostan muuten ajattomia tekstiilejä, esim. Linumilla on kivoja tyynyjä ja torkkupeittoja ilman että merkit loistavat. Samoin Himlalla.Lexingtonissakin se lippu loistaa ärsyttävästi.

Vierailija

ja on Gantin liikkeessä varauksessa kaksi tyynyä (kun saapuu).Mulle ei ole kulunut juttu, kun en ole niiin paljon nyt ehtinyt sisustuslehtiä lukemaan. Aion kyllä käyttää pidemmänkin aikaa sisustuksessa (ehkä välillä pois ja sitten taas jaksaa käyttää).Meillä muuten vähän samantyyppistä teillä (sama sohva ja samantyyppinen matto). Mutta myös harmaata ja terästä. Tyynyillä ja tekstiileillä luon sävyä ja tunnelmaa.Vierailija

Silloin kun jotain haluaa, niin ei hintakaan haittaa. Meille ostettu kotiin vaikka mitä, monen mielestä liian kallista ja turhaa...Ehkä nyt vaan näkee näitä gant-tyynyjä joka sisustuslehdessä ja ohjelmassa, että ei ehkä enää ole niin erikoinen.Itse tykkään enemmän ajattomista design- tuotteista ja tekstiileistä. Niistä olen valmis myös maksamaan...

Vierailija

Tykkään enemmän sisustuksesta joka ei ole mistään lehdestä. Tarkoitan tällä sitä, että minä pidän enemmän itsetehdyistä tavaroista niiltä osin kun niitä on hellpo toteuttaa. Tyynynpäälliset menevät juuri tähän kategoriaan.Hienoin näkemäni sisustustyyny lepäilee joulufriikin ystäväni kotona. Tyyny on tehty joulun harmaasta hahtuvalangasta joka on pesukoneessa huovutettu. Huovutuksen jälkeen siihen on tehty tähtikuvio huovutusvillalla ja neulalla.Vierailija

muut vastaajat ajattomuuden kokevat. Gantin (juuri tuo tähti-/jenkkilippuväritys-) tyyli on klassista New England-tyyliä tyypillismmillään ja muita New England-mallistoja löytyy myös mm Lexingtonilta ja Ralph Laurenilta - myös Hilfigerin Home collectionissa on samaa.Jos pidät tyynystä ja luulet että et siihen kyllästy heti, ei mielestäni 50 e ole paljon tuotteesta joka nyt varsinaisesti ei edes kulu ( ja sisätyynyn voi aina ostaa edullisesti...)

Vierailija

sellasesta mikä ajoittuu tietyille vuosille... Mielestäni tähtityyny on just sellanen, se olis nyt varmaan vielä hetken muodikas, ja sitten on pois muodista tosiaan kun jokainen muistaa sen " vanhaksi" tuotteeksi hetken päästä... Itse maksan myös mieluummin ajattoman näköisestä klassikosta/merkkituotteesta, mutten ikinä sellasesta jonka muodikas " elinikä" on jo ostaessa loppusuoralla... Uutena uutuutena jos ostaa, niin siinä saa edes kauemmin nauttia siitä tuotteesta sen vielä ollessa muodissa, mutta jos sitä tuotetta on jo ollut pari vuotta joka puolella, niin se on merkki siitä että se on yleistynyt jokaisen saataville, eikä siten ole enää kauaa muotijuttu... no, toista on se, jos tykkäät siitä niin tosissaan, ettei muodilla ole mitään merkitystä, sittenhän se on pelkkä makuasia. Mutta jotenkin itse ajattelen, että sitten kelpaa halvempikin tähtityyny, itse tehtykin on paljon halvempi ja persoonallisempi (ei vanhene niinkuin muotituotteet), jos ei merkillä väliä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat