Siis ei voi olla...POISTETTIINKO OBAMA ON MUSLIMI-KETJU? LOL

Vierailija

En löydä, en löydä...Täältä hyvin harvoin häviää ketjuja, mutta näköjään Obama on muslimi-ketju on hävinnyt. Ei siis saisi sanoa, että Obama on muslimi, vaikka tämä itse möläytti "My muslim faith" ja ylisti New Yorkin Timesin haastattelussa muslimien iltarukousta maailman kauneimmaksi ja siteerasi saman rukouksen alun, jossa ylistetään allahia, arabiaksi.On se niin kiinnostavaa, kun kristillinen usko on näille Obaman kannattajille täysin yhdentekevä ja hyökkäävät täysillä Sarah Palinin kimppuun hänen uskoaan rienaten, mutta sitten täytyy teeskennellä jotain kristittyä yhdesä Obaman kanssa, jotta totuus siitä, että Obama onkin muslimi ei paljastuisi. Niin kaksinaamaista ja niin valheellista, mutta mitä muuta voi vasemmistolaisilta odottaa.Obaman neuvonantajallakin oli jo hätä kädessä, kun piti Obaman jäljiltä mennä korjaamaan, että tietysti hän tarkoitti että "My christian faith" eikä suinkaan "My muslim faith"

Kommentit (12)

Vierailija

On February 27th, speaking to Kristof of The New York Times, Barack Hussein Obama said the Muslim call to prayer is "one of the prettiest sounds on Earth at sunset."In an interview with Nicholas Kristof, published in The New York Times, Obama recited the Muslim call to prayer, the Adhan, "with a first-class [Arabic] accent."

The opening lines of the Adhan (Azaan) is the Shahada:"Allah is Supreme! Allah is Supreme!

Allah is Supreme! Allah is Supreme!

I witness that there is no god but Allah

I witness that there is no god but Allah

I witness that Muhammad is his prophet...."

Vierailija

Mitä sinä et tajunnut siitä, että asia on otettu pois kontekstistaan? Ei sanonut olevansa muslimi... höh. Puhui VÄITTEESTÄ että hänellä olisi islamilainen usko.

Vierailija

"Obama on muslimi" oli hyvä ketju ja piti poistaa, tottakai se harmittaa minua, varsinkin kun täältä hyvin harvoin poistetaan mitään ketjuja.

Vierailija

USAn demokraatit ovat poliittiselta kannaltaan suurin piirtein meikäläisten kokoomuksen vapaamielisempi siipi. Eli VASEMMISTOSTA ei tässä yhteydessä voi puhua.Lisäksi: tyhmää kauhistella aborttiteemaa keskeisenä USAn vaaleissa, sillä USAssa abortti on osavaltioiden, ei liittovaltion asia.Lisäksi: Mitä sillä ON väliä, vaikka Obama olis muslimi? Ja hei pliis, antakaa jo olla kun te ette näköjään mistään mitään ymmärrä.Nille, joiden mielestä Obama on vasemmistolainen, suosittelen political Compassin tekemistä, siinä näkee selvästi, miten USAn järjestelmä eroaa suomalaisesta.

Vierailija

Ei hetkauta. Mielipiteensä ja linjauksensa terveemmillä linjoilla kuin mccainilla joukkoineen. Siinä onkin varsinainen muinaisjäänne. No jenkit saavat kenet ansaitsevat ja valitettavasti aika ei taida olla kypsä muutokseen...

Vierailija

Vaikka Suomessa sensuuri pyrkiikin estämään kertomasta totuutta Obamasta, niin voitte olla varmoja, että USAssa kaikki jo tietävät.

Vierailija

Kysy jostain ottaisko ne sut vähäksi aikaa lepäämään. Selvästi tämä asia on viemässä sulta mielenterveyden ja terveen järjen. Obama ei ole muslimi ja tiedät sen hyvin itsekin, se on sulle moneen kertaan perusteltu.

Vierailija

Olenkin ihmetellyt sitä miksi Obamasta pitää tehdä väkisin kristittyä, kun kristinusko on demokraateille ja muille vasemmistolaisille ollut aina täysin yhdentekevä.Olisi Obamakin vain reilusti mitä on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat