Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tietääkö joku jotain kirjaa josta voi harjoitella asiakaspalvelua englanniksi? Lähinnä tällaisia yksinkertaisia juttuja joita kahvilassa työskennellessä tarvitsee.

Kommentit (9)

Ihan sanastoa ja vuoropuhelua. On varmaankin oppikirjoissa mutta ei jokaisessa niin kyselenkin jos joku tietäisi nimeltä jonkun tietyn niin ei tarvitsisi alkaa selailemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos 4. Tuokin auttoi jo jonkun verran. Osaan käytännössä nämä asiat, lukiossa on ne käyty mutta haluaisin kerrata kun itsetunto ei riitä muuten puhumiseen.

kannattaa rohkeasti alkaa käyttää ihan sitä kieltä mitä muistaa ja opetella tosissaan nuo perusasiat kuin kiitos ja kuinka voin auttaa, koska esim. keski-euroopassa huonosti puhuvat eivät todellakaan häpeile huonoa englantia vaan kyllä se asia sieltä ymmärretään aina yhteydestä. vaikeinta on puhumisen aloittaminen.. kukaan asiakkaasi ei sinua arvostele, voin melkein luvata.euroopan ulkopuolellapa sitä hyvää englantia ei taida saadakkaan muuta kuin tuolta ameriikan mantereelta että ihan rohkeasti vain. ja jos tulee brittejä, niin heitäpä on ainakin sinun helppo ymmärtää, että älä yhtään jännitä.t. asiakaspalvelija

hi, morning, good afternoon

what would you like to have?

how can i help you?

anything else?

okaaaay

thank you

spoons are on your left side

cups are there..

fancy a cake?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat