Vierailija

Marienhoffista tuli mieleen... minkä sarjan haluaisit uudestaan näytettäväksi?

Kommentit (38)

se oli NIIN hyvä. Olisi kiva nähdä nyt aikuisena millainen se oikeasti oli. Ei varmaan yhtä säväyttävää vaikutusta tekisi. Se nainenkin oli siinä niin kaunis. Ja Bruce Willis tietysti mahtava sankari.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksei myös vanhoja Muppetteja olisi kiva katsoa, niitä joita ei saa vielä dvd-tallenteina.Father Ted (muistinkohan nimen oikein?) olisi myös kiva katsoa uudelleen.Saaristolaislääkäri tulikin äskettäin uusintana :)

Oli oikein hyvä jännityssarja, jossa muistaakseni yksi jakso kesti tunnin ja jaksoja oli yhteensä n. 8. Harmi kun sitä ei kai dvd:lläkään.

Kesällä tuli ne uudet jaksot ja mua harmitti tosissaan, kun olin missannut ne ensimmäiset.Tankki täyteen ja Tahdon asia on mulla on dvd:nä ja voin sanoa, että kyllä niitä jaksaa katsoa aina vaan uudestaan.

Koska meiltä löytyy kyseiset sarjat dvd-bokseina.

Eli sarjat on:

Chicagon ratsupoliisi

Alf

Pieni talo preerialla

Tie Avonleaan

Waltonin perhe

HYNTTYYT YHTEEN ois sellanen jota niin kaipaan ja haluaisin nähdä...sitä on katsonut joskus 20v sitten ja nyt ois mukavaa nähdä niitä jaksoja taas!

sen Cosbyn sarjan joka kertoo opiskelijaelämästä, sen jossa oli Dwayne Wayne. Myös iiris rukan haluaisin nähdä vaikka ei varmaan ole niin hyvä tai edes niin koskettava kuin muistan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat