Vierailija

Kun naiset hoitavat kodin, lapset ja vanhukset ja lisäksi vielä tekevät ansiotöistä ja maatalostöistä 80%, niin mitä ne äijät siellä tekee?

Sivut

Kommentit (61)

Lainaus:

voi jatkaa hommia pinoiden kanssa...niinhhän se HIV.kin on mukavasti siirtynyt ihmisiin joskusja sitten se että pikkutytöt pitää vielä silpoa, ei voi ymmärtää.
Sudanissa uskontoministeriö (500 henkilöä) vahtii haukan lailla ei-muslimeja (mm. lähetystyö on kiellettyä) ja virallisestihan maassa ei voi juuri olla AIDSia sillä muslimithan ovat siveellisiä tosin kuin paheelliset ja moraalittomat (apinoiden kanssa irstailevat**) kristityt jotka saavat kuiten maassa opettaa HIViltä suojautumista. Todellisuudessa HIViä on reilusti yli 15% väestöstä.** = arabimaissa ihan tosissaan puhutaan länsimaisen yhteiskunnan (moraalisesta) rappiosta ja yhtenä perusteluna on jatkuva sekaantuminen eläimiin kun apinaa => saudien satelliittikanvien kautta sanoma leviää hyvin muuallekkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

istuivat puiden alla lehtiviuhkojen kanssa ja häätivät pahoja henkiä sillä aikaa kun naiset hoitivat tämänpuoleiset asiat.Enkä kyllä suoraan sanoen ole kuullut yhdestäkään työssä käyvästä afrikkalaismiehestä täällä Suomessa. Paitsi tv-ohjelmissa on ollut pari, mutta telkkariinhan kerätäänkin kaikki poikkeukset.Tää on tosi hyvä kysymys. Toivottavasti etenee asianomaisten korviin.Tuollakin synnärillä niitä pyöri laumoittain valmentamassa synnyttäjää koko suvun voimin. Erikoista. Onneksi on kielimuuri.

"tää on just niin tätä että asioista ei saa puhua oikeilla nimillä ettei vaan leimautuisi rasistiksi."Kun osaa puhua asiosta ei kenelläkään ole aihetta mitään rasismi- höpinää aloittaa, useimmiten sen tekevät juuri ne,jotka eivät tiedä todellisuudesta mitään, kaikki tieto perustuu juoruiluun ja uskomuksiin, kuten sinäkin heti vedti tuon kuluneen lauseen tähän!

Kyllä vain niin on, että maahanmuuttajien työllistymisen suurin este on puutteellinen koulutus ja kielitaito. On ihan turha kuvitella toimivansa täällä lääkärinä jos kielitaito on mitä on ja oman maan lääkärin koulutusta ei täällä hyväksytä suoraaan ilman lisäkoulutusta.

avioliiton ulkopuolinen seksi on suurimpia syntejä ja raiskauksesta rangaistus on kuolema...Eli enpä usko että kovin uskonnollisia ovat nuo somalit ja arabit, jotka raiskaavat. turha siinä on uskontoa syyttää.Samoin voisi kysyä, että mikä yhteys on kristinuskolla ja liiallisella alkoholinkäytöllä? Kristinuskolla ja vaimon hakkaamisella?

eli ei mitään faktoja ja fraaseja sitten.määritellään ei-rasisti: uskoo että kaikki mamut ovat hyvinkoulutettuja ja haluavat töitä aina, kunnioittavat kaikkia muita ja pitävät tasa-arvoisina kanssaan (varsinkin naisia, lapsia ja muita uskontokuntia) eikä he myöskään koskaan tee mitään rikollista.jos et usko yhtäkään näistä asioista kirkkain sinisin silmin, olet rasisti!

kuinka moni teista on ees kaynyt Afrikassa??Ei Afrikka oo kun joku punasenristin mainos jolla kaikilla lapsilla on riisitauti ja ei oo vetta juotavanaan...Tavallinen Afrikkalainen mies kay toissa ja elattaa nain perheensa. + Nainen on perheenpaa ovien sisapuolella, miesta ei kuulu ikina nolata kavereiden/sukulaisten jne jne edessa/takana tai muutenkaan siksi ihmiset luulee etta mies maaraa mutta toisin se vaan on.

äidit kasvattavat poikia. Jos miehet pääsevät helpolla, ja kuvittelevat olevansa erinomaisempia kuin naiset, niin missä vika? Sama on Suomessa. Meidän äitien vastuulla on millaisia miehiä pojistamme kasvaa.

vaikka kuinka vertailtais eri maanosien kulttuureja ja miehiä keskenään?

totta helvetissä on erilaisia kulttuurit ja roolit eri puolella palloa, kai sen nyt tajuaa tyhmempikin.mutta pitääkö esittää tyhmää ja sanoa että kaikki maailman ihmiset on samanlaisia ja samanarvoisessa asemassa keskenään?

Alentaako näiden faktojen ääneen sanominen jotenkin niiden ihmisarvoa?

Lainaus:


Kaikista raiskauksista koko Suomessa ulkomaalaiset tehtailivat 27% vaikka heitä on koko väestöstä vain muutama prosentti.


"Espoossa on 70 % Espoon raiskauksista maahanmuuttajien tekemiä!!!Poliisin raiskaustilastoista nousee esille muutama kansallisuus: Irak, Iran, Turkki, Somalia, Afganistan, Uzbekistan, Pakistan ja Nigeria. Ne ovat kaikki maita, joissa islam on valtakulttuuria. Seura-lehti arvelee olevan ihme, jollei islam olisi vaikuttava tekijä näiltä alueilta tulleiden raiskaajien ajattelussa."http://teemulahtinen.blogit.uusisuomi.fi/2008/09/30/70-espoon-raiskauksi...

äijät siellä sellaisia. Oikeasti kaikki kehitysapu pitäisi keskittää naisten koulutukseen ja infran kehittämiseen. Siellä on kaikenmaailman heimopäälliköitä vetämässä kehitysapurahoja ohi koko ajan. Jos naiset oppii lukemaan ja pystyy opettamaan jälkeläisilleen edes vähän tasa-arvoa, niin siitäkin maanosasta voi joskus vielä tulla jotain muuta kuin surullisia uutisia...

saa syyttää, miten olisi sitten kulttuuri?eli tällainen kuuluu vain islamilaisiin, arabilaisiin tai afrikkalaisiin tapoihin toimia tällatavoin. onko se sitten paljon hyväksytympää....tosin jos alkaa sitten etsimään yhdistäviä tekijöitä esim niille maille jotkai loistaa raiskaustilastojen kärjessä, niin äkkiä voi laskea yhteen yks plus yks että yllättäen näitä maita/kulttuureja yhdistää islam....

Et ole kuullut yhdestäkään työssä käyvästä? Jos tekee mieli puhua tyhmiä, kannattaisi kokeilla hieman helpompaa aihetta kun et kerta tästä tiedä mitään, itsesi vain nolaat.Lainaus:

istuivat puiden alla lehtiviuhkojen kanssa ja häätivät pahoja henkiä sillä aikaa kun naiset hoitivat tämänpuoleiset asiat.Enkä kyllä suoraan sanoen ole kuullut yhdestäkään työssä käyvästä afrikkalaismiehestä täällä Suomessa. Paitsi tv-ohjelmissa on ollut pari, mutta telkkariinhan kerätäänkin kaikki poikkeukset.Tää on tosi hyvä kysymys. Toivottavasti etenee asianomaisten korviin.Tuollakin synnärillä niitä pyöri laumoittain valmentamassa synnyttäjää koko suvun voimin. Erikoista. Onneksi on kielimuuri.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat