Vierailija

Mietin vaan, kuinka tällaiselle tilanteelle käy...

Jätin lapsen isän jo ennen lapsen syntymää. Nyt ikää on tytöllä 1v8kk ja isä nähnyt lapsen about viis-kuus kertaa. Viimeksi elokuussa. Isä on sellainen elämänhallintaongelmainen ihminen. Ei viitsi/osaa/halua tehdä mitään sen eteen, että kuuluisi lapsensa elämään. Ja suoraan sanottuna mulla onkin helpompaa, kun en kuule koko äijästä mitään. Onko kellään kokemusta vastaavasta? Mietin vaan, miten sitten toimitaan kun lapsi alkaa kysellä isästään ym. Tai entä jos isä saa jonkun puuskan yht' äkkiä että haluaa tulla mukaan kuvioihin, vaikka on lapselle outo ihminen.

Kommentit (5)

Vielä lapsi ei osaa isää kaivata ja tuskin edes tietää, mikä se on. Ei edes osaa sanoa isä. Pitäiskö antaa sen isän olla joku ihme hiippari, joka ilmoittaa satunnaisesti olevansa edes mitenkään lapsesta kiinnostunut ja katoaa taas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En muistanutkaan Peppiä, se täytyy muistaa. Ja se valokuvakin on varmasti hyvä, ettei äijä jää ihan kasvottomaksi. Tuskin sitä vielä voi ennustaa, kuinka kauan tää isän kiinnostaa-ei kiinnosta -vaihe jatkuu. Aivan, onnekis niitä miehen malleja on muitakin, ja varmasti parempia kuin lapsen oma isä...

ap

Onko sulla valokuvaa lapsesi isästä. Parin vuoden kuluttua, kun lapsi alkaa kyselemään niin oma kuva isästä on tosi kiva ja pari tarinaa isästä. Niiden avulla lapsi voi käsitellä aihetta ja tunteitaan.Isästä ei kannata kertoa lapselle mitään negatiivista. Anna lapsen rakentaa mielikuva vähän kaukaisesta super-sankari-isästä. Vähän niinkuin Pepin isä.Sinuna keskittyisin lapsen suhteisiin isovanhempiensa, enojensa, setiensä ja tätiensä kanssa. Sukulaisilla ja läheisillä on suurempi merkitys ' isättömälle' ja juurettomalle lapselle.Ja uskon että sinäkin vielä löydät sen elämäsi miehen, hyvän isäpuolen lapsellesi ja isän mahdollisille tuleville lapsillenne. Tsemppiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat