Vierailija

2 vee 6kk lapsi käy tarhassa potalla mielellään, kotona hyvin vaihtelevasti. Eli vaipoissa ollaan. Välillä ei lähde pissalle ollenkaan, tekee vaippaan. Kuivaksiopetteluhousuja kokeiltu mutta ei paljon hyödytä kun ei tajua pissahätää ennenkuin on housussa. Odotanko vaan milloin alkaa tajuamaan kun pissa on tulossa eikä jo housussa. Voiko oppia ihan yhtäkkiä, vaikea uskoa. Ois kiva jos sais pikkuhiljaa vaipat pois, huoh.

Kommentit (6)

Ei toiminut ainakaan meillä eikä monella ystävieni lapsillakaan.Itse kyllästyin pitämään mattoja pois lattioilta ja siivoamaan pissaa koko ajan. Laitoin vaipan takaisin ja kokeilin uudestaan muutaman kuukauden kuluttua. Pottailu unohdettiin ihan kokonaan tässä välissä.Tauon jläkeen lapsi teki ensimmäiset pissat pottaan hieman pakottaen, sen jälkeen alkoi mennä sinne vapaaehtoisesti. Oppi kertalaakista tunnistamaan pissahädän, eikä vahinkoja ole tapahtunut kuin 2 kertaa (puolen vuoden aikana).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kannattaako pitää pari päivää taukoa jos ei lähde, vai sinnikkäästi kysyä kokoajan lähdetkö pissalle? Olisko konkreettisia neuvoja?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat