Seuraa 

Olen ihan pyörällä päästäni lukiessani täällä juttuja välikausihaalareista yms.Meillä on pari kuinen vauva ja tietysti hänellä on talvihaalari. Lisäksi olen arjen helpottamiseksi ostanut hänelle turvakaukaloon turvakaukalopussin jolloin autoilu sujuu kätevästi ilman paksuun toppahaalariin pukeutumista. (erityisesti koska automme on kotona tallissa ja lämmin kun lähdemme liikenteeseen).Näin lastenvaate liikkeessä suloisen Lennen haalarin jossa ei ole paksua vuorta. Haalarin kädensuut ja jalansuut kääntyivät kiinni kätevästi kuten myös talvihaalarissa. Onko se ns. " välikausihaalari" ? Tarvitsemmeko me sellaista? Kuinka kauan sellaista pidetään? Onko se vasta kävelevälle lapselle? Kokoja kyllä oli aina 56 cm asti. Jos emme tarvitse vielä tänä keväänä niin osaisiko joku sanoa onko todennäköistä että sellaista tarvitsemme ennen ensi talvea eli vauvan ollessa noin 9-10 kk ikäinen?Kuinka kauan olette pitäneet ulkoillessa talvihaalaria vauvalla? Meidän vauva on aika " kuumakalle" ja tuntuu hikoavan aika helposti. Murehdinkin käytännössä enemmän siitä etten ylipue häntä kuin että tuleeko hänelle liian kylmä.Sitten toinen asia. Koska mielestänne voisi vauvaa alkaa ulkoiluttaa yhdistelmävaunujen ratasosassa? Selkänoja menee siinä ihan matalaksi. Onko ratasosan jalkamuhvilla käyttöä? Mietin sellaisen hankkimista. Käytetäänkö sitä vain ihan talvella? Tuskin enää sitten kun lapsella on likaiset kengät jalassa vai...Kylläpä on tuoreella äidillä paljon kysymyksiä ja epäselviä asioita. Kiva jos joku ehtisi vähän valaista aiheesta.

Kommentit (2)

Ette voi kyllä pelkällä toppahaalarilla selvitä ensi talveen asti, joten suosittelen ostamaan jonkun välikausihaalarin. Se Ticketin, minkä näit on varmasti oikein hyvä, mutta varmasti paljon vähemmälläkin rahamäärällä pärjää. Ihan mikä vaan ohut haalari siis varmaan kelpaa, itse näin sööttejä Lassien haalareita ja Travallellakin varmaan on ja varmaan vaikka millä tahansa muullakin merkillä, mielestäni noin pieni ei mitään kosteussuojattua tarvitse, tuskin olet märkään maahan laittamassa makaamaan ensi kesänä. Osta koko sellainen, ettei jää ihan heti pieneksi.Meille esim. vauva on vasta tulossa, mutta kun syntyy kesällä, niin hällä kesää varten on odottamassa sellainen ihan mikrokankainen pehmeä haalari, jostain KappAhlista taisin ostaa pojalle aikanaan.Sitten voi siirtää siihen ratasosaan kun ei enää koppaan mahdu. Käytännössä yleensä kai puolivuotiaana leikkaa kiinni ainakin kesävauvoilla, jolloin talvivaatteet täyttää kopan. Eli ihan hyvin siinä puolen vuoden ikäisenä voi siirtyä ratasosan käyttöön, osahan jo silloin haluaa ehkä ajoittain istuakin. Ja jalkapeitto teillä varmasti oikein kätevä ensi talvena, ei vauva enää silloin suojaisaan koppaan mahdu. toinen vaihtoehto voi olla tietty joku lämpöpussi, mutta osa lämpöpusseista ei kyllä pidä niin hyvin tuulta kuin nuo jalkapeitot, joten ehkä jalkapeitto tai molempi parempi.Äh, mulla on kyllä niin kauan aikaa vauva-ajoista, että multa varmaan pitäisi kieltää näihin vauva-asioihin vastaaminen ;-), mut näitä on vaan kiva miettiä, kun meillekin on se vauva taas taloon tulossa, eihän tuota harvahammasta voi enää vauvana pitää, heh.

Meille sanoi tuttu lastehoitaja että kaikki kosteussuluilla ja suojilla varustetut vauvan haalarit on turhia. Jo edellä mainituista syistä ( pikku vauva ei vietä aikaa maassa ) ja siksi että ne hengittävät tosi huonosti jos ajattelee esim vaunuissa nukkumista. Materiaalin on siis oltava hengittävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat