Vierailija

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun minä lähdin etsimään esikoistytärtäni yöelämästä (oli karannut isänsä luota), nykyinen mieheni ei halunnut mukaan. seuraavana päivänä huomasin koneella, että hän olikin viettänyt ajan klo 01-04 pornosivuilla. samantapaista tapahtunut joskus muulloinkin.tällä hetkellä mieheni pk-seudulla poikaporukassa viettämässä viikonloppua perjantaista sunnuntaihin. ei ollut kauhean hauskaa jäädä kotiin vuoden ikäisen poikamme kanssa.yhdessä oltu 10 vuotta.Kun valitin miehelleni äitiäni, hänen alkoholismiaan ja sen hetkisiä tempauksiaan ja riitaa jossa olimme paraikaa, koitin siis purkaa sydäntäni kun teki mieli puhua jollekkin (olo oli aika surkea muutenkin) niin mieheni parissa kaljassa sanoi ettei kiinnosta, eikä jaksa kuunnella ruikutustani, haise v-i-t-u-l-l-e.

..petti minua teinitytön kanssa useamman kuin kerran, voitanee siis sanoa suhteeksi jopa.. silloin kun esikoinen oli pieni..

kyllähän se vielä pikkuisen kaihertaa, mutta onnellisia ollaan yhdessä.

Äitini on nimittäin alkoholisti ja kun juo, voi käydä ihmisten kimppuun tuosta vain. On myös hakannut minua ja sisaruksiani lapsina. Ja rassannut minua vaikka miten. ja mieheni tietää tarkalleen kaiken tuon.*ikinä en unohda*

halasin häntä. Siihen tulikin ukon entinen ja hänet nähtyään tuuppasi minut kovalla vauhdilla takapenkille, että tämä exsä ei näkisi meitä yhdessä.Kova oli kolaus ja silloin hetken jo ajattelin, että tämä on tässä, mutta järki voitti ja nyt olemme olleet yhdessä 12 vuotta, mutta edelleeen ukon pää kääntyy, kun exsänsä tulee vastaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat