Seuraa 

Siinäpä se jo tulikin, eli milloin olette hankkineet lapselle tyynyn? Meillä 1v8kk ja tyynyä ei vielä ole, enkä usko että kaipaakaan, kun ei pää ikinä löydy samasta paikasta kuin mihin sen on illalla kallistanut. Mutta varmaan kohta voisi olla aika sillekin.Entä millainen tyyny teillä on?

Kommentit (3)

Meidän poika sai tyynyt 2v synttärilahjaksi ja otettiin sitten heti käyttöön. Jotenkin en osannut ennen sitä ajatellakaan tyynyä, koska melko pitkään poika nukahti illalla mahalleen " pylly pystyssä" asentoon eikä tyyny mielestäni sopinut kuvioon;) TUossa 2v tienoilla siirryttiin tavalliseen lastensänkyyn ja sitten otettiin tyynykin käyttöön. Alkoi poika hiljalleen nukkua sängyssään pää oikeassa päässä läpi yön.Nyt ikää on 2v5kk ja risat ja kerran oli tyyny jossain muualla kun meni nukkumaan, osasi heti olla vailla sitä;)

Mä laitoin tytölle tyynyn kun siirtyi pinnasängystä normaaliin sänkyyn, ikää 1v. 10kk. Alkaa yleensä nukkumaan pää tyynyllä mutta joskus nukkuu miten päin sattuu. Tyttö ei kyllä muuten ollut moksiskaan tyynystä johtuen varmaan että päiväkodissa se on ollut aina (1,5 v. lähtien).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

N. 1-vuotiaana laitoin tyynyn, kun alkoi itse osoittaa mielenkiintoa pään tyynyllä pitämiselle esim. sohvalla haki itselleen tyynyn pään alle, samoin vanhempien sängyssä köllötellessä hakeutui tyynylle. Samoihin aikoihin meni päiväkotiin, jossa tyyny käytössä. Siitä saakka nukkunut pää tyynyllä yönsä läpi (aiemmin siis saatoi nukkua mitenpäin vain sängyssä).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat