Vierailija

Meille on tulossa vauva (ensimmäinen), ja olen miettinyt tuota nukkumista. Makuuhuoneet ovat alakerrassa ja jotenkin mielestäni eristyksissä. En haluaisi nukuttaa lasta siellä yksin päiväunia. Pitäisikö ostaa toinen pinnis yläkertaan olkkariin, jossa päiväsaikaan vietetään aikaa. Alakerrassa nukutaan vain yöunet ja tuntuisi jotenkin kummalta eristää vauva sinne=(.

Kommentit (16)

niin varmasti olisin sitä käyttänyt. Täällä kyllä myydään ihania pikkukehtoja, mutta maksavat aika paljon. Olen sellaista kyllä himoinnut. Ehkä ostan sellaisen.

Kiitos kaikille vastanneille!

ap

Isompana nukutin omasa sängyssä yläkerrassa ja itkuhälytin oli päällä. Sain puuhailla rauhassa alhaalla eikä tarvinnut varoa kolistelua. Matkasänky vois olla ihan jees, tai sitten joku kehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nukkui usein ihan sohvalla ja sitten isompana nukkui yksin yläkerrassa pinniksessään. Jos ei siis ulkona vaunuissa nukkunut. Ei mitään ongelmaa, vauva sai nukkua rauhassa ainakin.

Vauvasta asti viihtynyt vieressä nukkumassa ja päiväunet nukkuu suorapohjaisessa pehmeässä (levy selän alla mallia) sitterissä. Sitterin reunat nousevat pesäksi, joten nukkuu tosi rauhallisesti kääntyilemättä kuin kohdussa. Nukkuu edelleenkin päikkärit sitterissä, vaikka ikää 1v 6kk. Onneksi meillä on tosi tilava sitteri. Nukkuu välillä myös sängyssä, rattaassa tai sylissä, mutta tuo sitteri on verraton. Nukkuessa ei haittaa mitkään äänet, että hyväuniseksi on tottunut. Vien nukkumaan, kun kömpii syliin väsyneenä. Nukuttamiset näin todella helppoja ja kellon tarkasti hakeutuu kyllä nukkumaan. Pienenä nukkui päivisin vähänväliä, sitten kolmet ja nykyisin kahdet tai joskus vain yhdet päikkärit. Ei tarvitse miettiä mihin laittaisi nukkumaan, kunhan laskee turvalliseen paikkaan. Hänen käsivoimillaan olisi, kyllä tullut pois pinnasängystä jo 6kk vanhana.

Matkasängyn saa koottua pois kun huomaat ettei sitä tarvitakaan yläkerrassa :)

Vauva nukkuu pihalla päikkärit tai alakerrassa kera itkuhälyyttimen. Mut matkasänky on loisto-ostos muutenkin (esim. menet käymään vessassa, voit jättää konttaavan vauvan sinne, ei tarvi pelätä että sattuis jotain).

kun asutaan Etelä-Euroopassa ja kesällä täällä niin pakahduttavaa.

Tota itkuhälytintä ajattelin kanssa, mutta sitten mietin sitäkin, että olisiko vauvan kuitenkin hyvä tottua nukkumaan jonkinlaisessa hälinässä (tv, koira, puhe), kun tuo alakerta tosiaan tuntuu ihan joltain eristetyltä kellarilta=(

EI aina tarvitse nukkua vuoteessa. Lapselle voi tehdä päiväunipaikan myös sohvalle tai lattialle patjan ja peittojen avulla. (Sohvalle pitää sitten panna jokin tuli tms eteen, ettei vauva putoa kun oppii kääntymään.) Näin meillä tehtiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat