Vierailija

Kukaanhan ei tietenkään koskaan katso kassajonossa mitä muut ostavat, mutta joskus katse harhailee ;)Mitä paheksut salaa muiden ostoskärryissä?Itse paheksun ruoista lihapiirakoita, pasteijoita, sokerillisia mehutiivisteitä ja sikanautajauhelihaa sekä kanan koipireisiä.

Kommentit (24)

Koska tiedän, että ostosten tekijä:- saattaa ostaa tavaroita jotakin poikkeusjuttua, kuten juhlia varten

- saattaa ostaa tavaroita muillekin kuin itselleen

- saattaa olla kaupassa ostoksilla työn puolesta

- saattaa viedä ruokaa aliravitsemuksesta kärsivälle lapselleenJa noin miljoona muuta saattaa- kohtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


No aivan typerä syy paheksua!!Varmaan paheksuisit minuakin, jos näkisit alkossa viinaostoksilla ja vielä lapset mukana! Sitähän sinä et tiedä, että minä enikä mieheni juo viinaa...lahjaksi ostan joskus harvoin esim. pullon viksiä.Komppaan kolmosta. En paheksu kenenkään ostoksia, koska siellä todella voi olla miljoona " asia saattaakin olla toisin" -tekijää.

Kyse on juuri tuosta " koska minä en niin ei kukaan muukaan voi" -ajatuksesta!Vierailija:

Lainaus:


Näin on näreet! Ja perusteluna, koska minä itse en noita osta, niin ei kukaan muukaan ajatteleva voi ostaa.. ;-)

mutta väitättekö tosiaan, että etten koskaan katso muiden ostoksia ja ajattele, että ette ikinä voisi ostaa itse tuollaista?Siinä, että oikeasti paheksuisi ja että vaan ajattelee jotain hiljaa itsekseen on iso ero.

Onneksi niitä vähemmän stokkan delissä näkeekään mutta kuitenkin.

Jos joudun käymään (esim. huvilaltamme Nauvossa) tavallisessa kaupassa niin puistattaa kaikki ne, jotka eivät ole ruokiaan ennakkoon tilanneet vaan ottavat sitä mitä hyllystä löytyy...

Mutta kyllä se vähän laittaa sitä aikuista vihaamaan joka on sairaan ylipainoinen ja sillä on pieniä lihavia lapsia mukana, kärry täynnä sipsiä, limpparia, karkkeja ja pullaa, eikä yhtään mitään terveellistä.Silloin vihaan hiljaa mielessäni sitä äitiä, joka vähät välittää lastensa terveydestä, vain koska itse haluaa mässyttää.

meilläkin syödään väliilä kaikkea epäterveellista ja ostetaan välillä kaikkea ihan turhaa.No joo, kyllä mä paheksun kun näen jonkun ostavan jonkun glrorian koti- tai kosmopolitan-lehden. Ajattelen että sekin ryppynaama haluaisi olla hienompi kuin onkaan mutta täällä sen vaan silti tekee ostoksia meidän muiden köyhien kanssa.Ja sitten olen huomannut, että KUKAAN, KOSKAAN ei osta pornolehtiä kaupasta. Miksiköhän ne kauppiaat sitten pitävät niitä myynnissä, ei niistä voittoakaan voi tulla. EHkä ne viettävät itse iltojaan siellä hyllyjen välissä?

joka luulee voivansa paheksua ostoksiani. Teistä kenellekään ei kuulu, mitä ostan kaupasta. Eikä kenelläkään voi olla mitään syytä paheksua ostoksiani.Te olette hirveitä akkoja.saati sitten paheksuttua. Nro 3 esittikin jo hyviä näkökohtia.Minua voi paheksua vapaasti jos jonkun päivä siitä paranee :D Kärrystäni voi löytyä niin pilttejä, olutta kuin Cosmopolitankin. Sieltä voi löytyä lihiksiä, kasviksia, hedelmiä, jogurttia (laidasta laitaan), ristikkolehti, siideriä, berliininmunkkia, mysliä, puurohiutaleita, jauhelihaa... Vaikka mitä :D

Minä paheksun:- sokerijugurtteja

- mitä vaan mehua tai muroja

- sianlihaa

- nakkeja/makkaraa

- vehnä-/hiivaleipääsekä kaikkea muuta, mistä näkee, ettei olla juuri tuoteselostetta luettu (paitsi jos ostoskärryssä esim. yksi keksipaketti tai yksi karkkipussi tms. se hyväksytään ja oletan sen olevan viikon ainoa poikkeus)Näin on näreet! Ja perusteluna, koska minä itse en noita osta, niin ei kukaan muukaan ajatteleva voi ostaa.. ;-)

purkkiruokia lapselle ja kaljaa! Kamalaa kattoa ku joku kananpyllytukka punaisessa toppiksessaan hamuaa kymmeniä purkkejä pilttiä... Eikö raukka osaa tehdä lapsilleen ruokaa:( Sitten mennään kaljaosastolle ja 12pulloa/enemmän mukaan... yöhhKertoo jotenkin vanhemmista kaiken...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat