Vierailija

olis kysyttävää...

ollaan laittamassa lapsille 1v ja 2v kestovaippoja,mutta millaisia?

Isommalle vissiin jotku kuivaksi opettelu vaippa,koska käy jo osittain potalla.

Mutta minkälaiset pienemmälle,ja miten niitä käytetään,pitääkö siis ostaa erikseen jotkut rätit sinne vaippojen sisälle vai?

Emme miehen kanssa nyt oikeen ymmärrä,mutta kovasti haluttais laittaa lapsille kestovaipat... ja heittää hyvästit vaippavuorille ja kaupassa juoksemiselle ;D

Kommentit (9)

Niitä on myös myytävänä esim. bambusta tehtyä. Mutta myös vanhasta pyyhkeestä ommellut suikaleet käyvät hyvin.Katso esim pehmopeput piste fiTarjouksessa Fuzzeja, löytyy myös muualta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

10.3.2007 12.00: Keväthulinat TampereellaLempeän lastenhoidon tapahtuma

KEVÄTHULINAT VAUVAPERHEILLE

lauantaina 10.3.2007 klo 12-16

Sampolassa, Sammonkatu 2, Tampere

Fuzzi Bunz on helppokäyttöinen, kevyt ja ohut vaippasysteemi. Keksintö oli niin mullistava, että taskusysteemi sai patentin USA:ssa.Taskuvaipassa yhdistyy:* vaipan uloin kerros eli kosteussuoja, joka pitää kosteuden vaipan sisällä ja vaatteet kuivina sekä

* vaipan sisin kerros eli kuivaliina, joka pitää vauvan ihon kuivana, kun vaippa kastuuNäiden kahden kerroksen välissä on tasku, jonne pujotetaan nestettä imevä vaippa. Sisävaipaksi sopii miltei mikä vain kosteutta imevä materiaali (harso, flanelli, frotee, hamppu jne.). Sisävaipan voi laittaa valmiiiksi taskuun jo suoraan narulta ja näin kaapissa / hoitolaukussa on käyttövalmiita vaippoja. Käyttö on todella helppoa!UUTTA! Fuzzi Bunz vaippa myydään yhdessä Micro Insert sisävaipan kanssa. Hinta sisältää siis täydellisen vaipan - muuta ei tarvita!Sisävaipan paksuutta ja imutehoa voi säädellä tarpeen mukaan. Esim. yövaippaan voidaan laittaa enemmän täytettä kuin päivävaippaan. Suosittelemme taaperoikäisille tai paljon pissiville pienokaisille lisäksi Ella' s House hamppuvaippaa.Ohuella sisävaipalla Fuzzi Bunz vastaa paksuudeltaan kertakäyttöistä vaippaa, mutta on huomattavasti pehmeämpi ja terveellisempi vauvan iholle.Materiaali:* Uloin kerros on laminoitua polyesteriä. Materiaali on vedenpitävää ja hengittävää - ei sisällä PVC muovia!

* Sisin kerros eli kuivaliina on polyester fleece. Fleece päästää nesteen nopeasti läpi ja tuntuu pehmeältä ja kuivalta vauvan ihoa vasten.

Minä tykkään käyttää seuraavia:

- taskuvaippa = vaippa jossa on takana tai edessä aukko (vähän kuin tyynyliinassa ;)) ja siitä laitetaan imuja sisälle haluttu määrä. Testaamalla selviäää sopiva määrä. Nämä kuivaa nopeasti ja vaipan kokoa ja imukykyä voi säätää tarpeen mukaan.- AIO-vaippa = all in one -vaippa. Vaipassa on kiinteät imut ja kosteussulku. Tähän ei tarvitse lisäimuja eikä kuorihousuja. Kuorihousut on ne mitkä pitää kosteuden vaipan sisässä, jotta housut ei kastu :)

Nämä on helpot käyttää mutta kuivaa hitaasti. Nopeammin kuivuva versio on semmoinen missä on imuläpät ommeltu eteen ja/tai taakse.- sisävaippa jossa imuläpät ja ulkopinta fleeceä. Kuivuu kohtuullisen nopeasti. Ei tarvitse kotioloissa kuorihousuja. Paksusta fleecestä ei kosteus tule läpi jos ei ole huosuja vaipan päällä.

Taskuvaippa voi olla sisävaippa tai semmoinen missä on kosteussulku tai vaikka fleecepintainen.- Hahtuvahousut = hengittävät kuorihousut. Näyttää päälle päin siltä että vuotavat kuin seula, mutta silti ei päästä pissaa läpi.Kuivaliinat on aivan ehdottomat. Vaipan pinta pysyy pyllyä vasten kuivana. Kuivaliina voi olla erillinen tai kiinteästi vaipassa. Isommalla lapsella kuivaliina kannattaa jättää pois sitten kun toivoo lapsen oppivan kuivaksi.

Ohutta fleeceä tai mikrofleeceä voi käyttää kuivaliinana, mutta muitakin on. Joillekin vauvoille fleece saattaa kuitenkin tehdä ihottumaa.Toivottavasti tästä on apua. Itse olisin tämmöistä ohjetta kaivannut silloin kun aloitin kestoilun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat