Vierailija

Miksi vasta nyt? Meinasin jo luovuttaa kun tuntui että paino on jämähtänyt yhteen ja samaan lukemaan. Olinkin todella yllättynyt kun huomasin eilen että paino onkin pudonnut lähtölukemista nelisen kiloa :oO Ihan ns yks kaks yllättäen!

Olen muuttanut ruokailutottumuksiani terveellisempään suuntaan ja lenkkeilen paljon. Lisäksi viimeisen kk:n ajan olen aktiivisesti jumpannut kotona 3-5 krt/vk. Lähinnä jalkajumppaa eli tarkoitus saada jalkalihakset parempaan kuntoon ja reidet ohuemmiksi. Kunnon nousun alkaa huomata.

Ihanaa!!

Ja jännä miten sitä tulee sellainen " pakkomielle" tuohon liikuntaan että on kertakaikkiaan pakko päästä lenkille ja jumpata tai muuten on jotenkin huono omatunto. Ihan hyvä niin :)

Kommentit (3)

Vaikka ottaisi kaksi samanpainoista ihmistä ja laittaisi heidät syömään samat ruoat ja liikkumaan saman verran, niin heidän painonsa todennäköisesti putoaisi eri tahtiin. Mutta kuten kakonen sanoi, jos olet aloittanut liikunnan harrastamisen, rasvakudoksesi on todennäköisesti korvautunut lihaskudoksella, ja olet laihtunut, vaikka painosi ei ole pudonnut paljoakaan. Onnea laihtumisen johdosta!

Ja muistathan että kun lisää liikuntaa niin lihasmassa kasvaa jolloin laihtuminen ei välttämättä näy niin selvästi puntarissa joten ota mittanauha käyttöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat