Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meidän pojulla on pippeli siis lähes piilossa, esinahka jää vaan kurttuun siihen... Onkohan sillä aina lähes olematon pippeli vai onko toi vaan vauva-ajan juttuja? Isoveljellä on ollu ihan " normaali" tosin ei noin löysän oloinen esinahka kun tällä uudella tulokkaalla... Kamalaa jos oma lapsi joutuu joskus kärsimään siitä kun on niin pieni :(

Kommentit (10)

Minä kummastuin synnytyssairaalassa lääkärin kommenttia kun jotenkin (en muista sanoja) kommentoi poikamme varustusta, siis isoksi.

Nytkin se on isompi kuin yleensä muilla, monta senttiä. Lapsi on 1 vuotta.

Eli onko pojallasi pippeliä ollenkaan? Siis tiedätkö onko esinahan alla pippeli? Jos on pelkkä esinahka ja pippeli on " uppomalli" , en osaa sanoa mitään..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ole moista tavannut vauvalla joten kysyisin kyllä asiaa lääkäriltä. Terveydenhoitaja neuvolassa on nähnyt paljon poikia joten häneltäkin kannattaa kysyä.

pissaa sitten? Tuleeko pissa ihan normaalisti, jos kerran pippeli on jotenkin piilossa nahan alla?

Tuo on kyllä sellainen asia, että olisi se otettu jo puheeksi neuvolan tai lääkärin taholta, jos siinä olisi jotakin erityistä huolta tai ongelmaa. Mutta tuo pissaamishomma kiinnostaisi tietää, että miten se sujuu.

meillä toisella pojalla oli niin paksu rasvakerros alavatsalla vauvana että pippeli jäi piiloon kuvaamallasi tavalla. lääkäri tutki neuvolassa ja totesi että johtuu ihan tuosta rasvamäärästä- kyllä siellä normaalit jutut on.



kasvettuaan poika on laihtunut ja huolenaihe kadonnut.



mutta tosiaan tuo voi johtua jostain sairaudestakin, joten juttele ihmeessä lääkärin kanssa.



Muihin lapsiin verrattuna tosi pitkä. Monet on siihen kiinnittäneet huomionsa...ei mitenkään pervossa mielessä kylläkään!



Micropenis voi tulla hyvinkin kyseeseen tuossa ap:n tapauksessa. Kyllä sen varmasti huomaa jo vauvana mikä suht " normaali" mitta ja mikä ihan olematon. Kannattaa seurata kehitystä.

Ja onhan poika neuvolassa ja lääkärintarkastuksessakin jo ollut eikä kukaan mitään ole sanonut. Enkä minä ole tohtinut kysyä. Monesti siis pelkkä esinahka jää ryppyyn ulkopuolelle ja penis on jossain siellä syvällä sisällä (se mitä sitä nyt on).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat