Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eihän kaikki ton ikäiset edes puhu kunnolla. Kyllä minusta on musikaalinen ainakin hiukan, eihän hän muuten tuohon pystyisi. Mieheni on täysin epämusikkalinen eikä osaa edes aikuisena laulaa yhtäkään melodiaa tunnistettavasti.

Onko käly oikeassa, ettei lapsi ole musikaalinen?

Kommentit (15)

ei huomaa, että lapsenne osaa laulaa nuotilleen.

Tai ehkä sinä et ole musikaalinen, kun et huomaa, että lapsenne laulaa p*rsiilleen.Toivottavasti kyse on tuosta ensimmäisestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

A) Käly käyttäytyy kuin imbesilli, jos alkaa lapsen laulua morkata. Lauloi lapsi sitten miten tahansa. Lasta kehutaan vaikka hyvästä yrityksestäkin. Piste.

B) Mitä sillä on oikeasti väliä, osaako 2,5-vuotias laulaa nuotilleen? SILLÄ on väliä, onko hän myöhemmin kiinnostunut musiikista ja haluaako kehittää taitojaan. Musikaalisuuden, kuten kaikkien muidenkin taitojen, eteen pitää tehdä myös oikeasti työtä.

voi olla kateellinen lapsen laulutaidoista. Taisi olla kateellinen myös siitä että osaa niin monta laulua ulkoa tuossa iässä, joka kertoo mm. lapsen oppimiskyvystä ja innostuneisuudesta asiaa kohtaan. Aika kateellinen on eukko.

Lasta kehutaan vaikka laulaisi vain puolet piisistä ja siitäkin osan väärin. Niin vain tehdään, mutta jostain syystä kälysi ei ole sisäistänyt sitä tai hän tahallisesti halusi loukata. Sano lapsellesi, että täti on vähän väärässä ja kaikki muut ymmärsivät lapsesi kauniin laulun.

Käly on dorka.Jos joku käyttäytyy moukkamaisesti on se hänen oma häpeänsä.Tilannetta ei muuta, että joku toinen olisi suorittanut 3/3 jossain joutavanpäiväisessä. Pikemminkin päinvastoin.

Paitsi jos... jos ap on ihminen, joka kuvittelee olevansa helvetin musikaalinen (kuten ystäväni, joka oli ala-asteella musiikkiluokalla joskus sata vuotta sitten, ja siksi kuvittelee osaavansa laulaa kuin enkeli, ja omistavansa absoluuttisen sävelkorvan... )mutta todellisuudessa ei ole, ja suitsuttaa jatkuvasti superhyperlahjakkaan lapsensa musikaalisuutta, niin ei kai ole ihme, jos jollain menee hermot. Asia kun on niin, että moni lapsi on vanhempiensa mielestä ainutlaatuisen lahjakas ja taitava ties missä asioissa, mutta muut näkevät vain ihan tavallisen lapsen :)

Johan menee kälyn turpa tukkoon.Tai. Mitäs väliä sillä on? Tai. Mitäs se sille oikeastaan kuuluu?

Tai. Mitä sinä siitä välität?Tue lastasi sen omissa kiinnostuksissa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat