Vierailija

siis niinku ulkonäön perusteella?

Kommentit (10)

esim. joku perhe voi olla tosi köyhä, ja käyttää käytettyjä, vanhoja vaatteita (eikä siis niin trendikkäitä, muodikkaita jne) mutta se ei tee minusta kenestäkään junttia.Junttina pidän töissä lähinnä sellaisia, jotka tulevat työpaikalle esim. rasvaisessa tukassa (siis sellaisessa oikein liimatukassa), ihmisistä jotka eivät ollenkaan katso ovatko siistejä vai ei... Antaa aina huonon kuvan ihmisestä, joka ei ollenkaan huolehdi itsestään.Kotona minusta saa olla vaikka vaarin vanhoissa verkkareissa, mutta työpaikaalla on fiksua olla siisti.

näitä ketjukirjeita ja powerpoint juttuja (en tiedä miksi niitä kutsutaan) jatkuvasti spostiin tai kännykkään, varsinkin jos niissä lukee että " jollet lähetä tätä eteenpäin kolmen tunnin/päivän kuluessa, toiveesi tai joku muu pläp pläp plää ei toteudu... arrggg! Että mä olen kyllästynyt niihin! En ikinä lähetä eteenpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No ehkä jotkut salihousut ja koffin mainospaita muualla kuin kuntosalilla on sellainen yhdistelmä, että en kauheasti odota ihmiseltä. Mutta niin, ihmiset voi yllättää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat